Samsung Internet 15.0 Beta a sosit

Versiunea beta a Samsung Internet 15.0 este acum gata pentru descărcare

din Google Play Store sau Galaxy Store.

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat versiunea Beta a Samsung Internet 15.0, introducând funcții noi gândite pentru a ușura viața utilizatorilor și pentru a le proteja, în continuare, informațiile intime cu ajutorul funcțiilor de confidențialitate îmbunătățite.


„Samsung lucrează neobosit pentru a facilita cea mai bună experiență mobilă posibilă, oferind în același timp modalități prin care informațiile personale, sensibile, să rămână în siguranță prin funcții avansate de confidențialitate. Samsung Internet 15.0 Beta oferă tot ce este mai bun din ambele lumi, cu instrumente simple care îi ajută pe utilizatori să navigheze mai rapid, păstrând în același timp controlul asupra datelor cu caracter personal”, a declarat Du Kim, Du Kim, VP and Head of Web R&D Group, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Protecție inteligentă împotriva tracking-ului pe site-urile web

Samsung Internet 15.0 Beta își protejează utilizatorii împotriva amprentelor digitale – o tehnică prin care se urmărește modul de utilizare al rețelei și se corelează cu informațiile despre utilizatori. Acum, datorită tehnologiei îmbunătățite de anti-tracking, Samsung Internet 15.0 Beta se va asigura că informațiile utilizatorilor rămân cu adevărat private.

Samsung Internet 15.0 Beta le permite utilizatorilor să-și elimine datele stocate pe propriile dispozitive, oferind o perspectivă mai bună asupra a ceea ce va fi șters. Mai mult, odată ce utilizatorul activează modul Secret, browserul rămâne în acest fel în mod implicit, eliminând pașii suplimentari pentru activarea lui de fiecare dată.

Căutare intuitivă și navigare rapidă

Noul widget de căutare intuitiv al Samsung Internet 15.0 Beta facilitează, mai mult ca oricând, căutarea informațiilor direct din ecranul de pornire. Este rapid și ușor. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să tasteze sau să își folosească vocea pentru a căuta orice au nevoie în mediul online.

Pentru a face ca experiența de navigare să fie și mai simplă, Samsung Internet 15.0 Beta stochează temporar paginile web anterioare, astfel încât utilizatorii să le poată accesa rapid fără să mai fie nevoie de reîncărcarea lor, reducând consumul de date pe măsură ce utilizatorii navighează între pagini.

După perioada de testare beta, Samsung Internet 15.0 va fi lansat oficial la sfârșitul verii. Cei care sunt deja utilizatori de Internet Samsung, vor primi o notificare atunci când noua versiune va fi disponibilă.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *