Konica Minolta România, partener oficial UNTOLD 2021

București, 02 septembrie 2021

Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții IT și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video avansată, este partener oficial al ediției de anul acesta a festivalului UNTOLD.

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică de amploare internațională care va avea loc în acest an. După aproape doi ani de pauză din cauza pandemiei de Coronavirus, ediția de anul acesta se va desfășura între 9 și 12 septembrie, la Cluj-Napoca. Evenimentul va fi o reîntâlnire îndelung așteptată și plină de încărcătură emoțională atât pentru artiști, cât și pentru fanii acestora.

Konica Minolta România va fi prezentă la UNTOLD 2021, unde va asigura monitorizarea evenimentului pe durata celor 4 zile, prin intermediul camerelor de supraveghere și soluțiilor software de analiză video avansată, în parteneriat cu Metrici, brand românesc specializat în soluții software și aplicații bazate pe analiză video și Inteligență Artificială. People Counting, una din aplicațiile software de analiză video, care poate detecta numărul de persoane la intrări, ieșiri sau în spațiile aglomerate, va fi utilizată pe tot parcursul festivalului.

Konica Minolta România deține un portofoliu complet de soluții video inteligente care includ, pe lângă camere IoT, recunoscute pentru fiabilitatea lor în condiții extreme, soluții de analiză video avansată bazată pe Inteligență Artificală și platforme de management video deschise, care asigură integrarea tuturor componentelor sistemului de securitate și interoperabilitatea cu sisteme de terță parte.

Compania oferă soluții video personalizate pentru companii din cele mai diverse domenii de activitate, de la industria de retail, sectorul industrial și de producţie, energie şi utilităţi, transport, construcţii, până la sectorul de sănătate, educaţie sau instituţii publice.

Pe piața locală, Konica Minolta România mai furnizează aplicații de analiză termică și detecție a feței, soluții de management al traficului, aplicații pentru gestionarea parcărilor sau aplicații de inspecție vizuală calitativă.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 30 de ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, faxuri, imprimante, sisteme de producție digitală și tipar industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *