Huawei ajută fanii 5GANG să își ia rămas bun de la trupa îndrăgită printr-un concurs inedit

București, 20 octombrie 2021 – Trupa 5GANG se desparte, iar Huawei, compania care înțelege cel mai bine cât de importante sunt conexiunile, nu poate sta deoparte de fanii dezamăgiți. Huawei Consumer BG le oferă oportunitatea de a-și lua rămas bun de la trupă prin realizarea unor video-uri cu ajutorul seriei HUAWEI Nova. Campania se desfășoară până pe 12 noiembrie, iar cei interesați să participe sunt invitați să meargă în cele două locații Huawei Store din București, Băneasa Shopping City și Afi Palace Cortoceni, unde vor găsi două prisme interactive care îi vor ajuta să-și ducă misiunea la bun sfârșit.

Rezultatul?

Spune rămas bun 5GANG cu cea mai emoționantă înregistrare și bun venit pe vlogul lui Selly!

Pentru că despărțirile nu sunt niciodată ușoare, fanii 5GANG aveau nevoie și de o veste bună: Huawei lansează o serie nouă de telefoane – HUAWEI Nova și a pregătit numeroase premii, vouchere și campanii pentru iubitorii de tehnologie. Astfel, fanii trupei 5GANG au posibilitatea să le trimită un mesaj de rămas bun membrilor trupei și pot fi parte din următorul vlog al lui Selly.

Pentru cei care nu știu încă, trupa 5GANG a anunțat în urmă cu o lună că la sfârșitul acestui an proiectul va lua sfârșit. Selly și Huawei au decis să marcheze momentul și să surprindă emoția vie a fanilor prin lentilele noului HUAWEI Nova. Cu ajutorul reprezentanților Huawei prezenți la locațiile menționate mai sus de luni până joi în intervalul 17:30 – 21:30, vinerea între 13:30-21:30, iar sâmbăta și duminica, între orele 11:00 -19:00, fanii vor putea înregistra un mesaj video, care apoi va fi trimis direct către Selly. Membrii trupei vor alege cele mai emoționante mesaje, care ulterior vor apărea în noul vlog al lui Selly.

Dar surprizele nu se termină aici.

Până pe 21 octombrie, cei care se abonează la newsletter-ul Huawei, au posibilitatea să câștige un telefon Nova pe zi și primesc un voucher în valoare de 200 de lei care poate fi folosit, în intervalul 21-31 octombrie, pentru achiziționarea noului vârf de gamă.

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina dedicată comunității fanilor Huawei.

HUAWEI Nova – explorează un nou mod de a te conecta la fiecare moment

De-a lungul timpului, seria Nova s-a remarcat prin design, caracteristicile camerei foto și bateria puternică, inovația fiind fundamentul seriei. Încă de la primele modele, categoria de telefoane Nova a prezentat unele dintre cele mai bune tehnologii în ceea ce privește designul, soluții de încărcare rapidă, aplicații, cameră foto și multe altele.

Noul model Nova se remarcă prin design-ul subțire și ușor, caracteristici devenite tradiție în ceea ce privește seria Nova. De asemenea, seria se identifică prin experiențe premium de divertisment, selfie-uri duse la un alt nivel și o gama largă de tehnologii performate pentru camera foto. Printre acestea se numără modul Super Night, camera Ultra Vision și o nouă caracteristică ce permite înregistrarea continuă față/spate pentru crearea ușoară de video-uri de înaltă calitate.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *