De imbracat pentru toata lumea

Pentru ca sa va bucurati cat mai mult de o pereche de incaltaminte, trebuie sa aveti grija de aceasta si sa o intretineti corespunzator. De aceea, niciodata, incaltamintea purtata nu trebuie sa fie depozitata fara a fi curatata in prealabil. Trebuie sa ii curatati bine toata suprafata, cat si talpa.

Incaltamintea se curata cu o carpa moale, cu care se indeparteaza praful. Apoi, este bine sa folositi crema de ghete, mai ales pentru incaltamintea de piele, caci pielea se usuca in timp si pot aparea crapaturi inestetice, care duc la deteriorarea incaltamintei. Daca veti constata ca o pereche de incaltaminte de piele si-a pierdut elasticitatea si pielea a devenit dura, puteti folosi crema de maini pentru a o ajuta sa isi recapete proprietatile si a hrani efectiv pielea.

Pentru ca incaltamintea sa nu isi strice aspectul pe perioada depozitarii (de la un sezon la altul) puteti sa o umpleti cu bucati de ziar ca sa isi pastreze forma. Acest truc este recomandat mai ales la cizme sau ghete, insa este efectiv si in cazul pantofilor. Aceeasi solutie o puteti folosi si pentru posete si astfel acestea isi vor pastra forma pana la urmatoarea intrebuintare.

Recomand cizme dama asortie.ro si incaltaminte barbati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *