Iarna asta poartă carouri

Bine cunoscutul model al kilt-urilor scoțiene a desemnat un model al imprimeurilor în carouri. O combinație plăcută de culori, în vogă la momentul actual, designerii îl folosesc în colecțiile de iarnă, așa că de ce să nu ne inspirăm și noi ținutele cu acest model? Carourile purtate așa cum trebuie adaugă vizual câțiva centimentri în plus, ne vor face astfel să părem mai înalte și ne vor pune în evidență trăsăturile frumoase.

În funcție de stilul vestimentar pe care îl adopți într-o anumită ocazie, purtarea vestimentației în carouri se poate integra perfect personalității tale. O adeptă a stilului sport, comod și casual, care poartă frecvent blugi și pantofi cu talpă joasă, poate potrivi cu succes stilului său o cămașă în carouri sau o geacă în carouri perfectă pentru sezonul rece.

Dacă ești o fire romantică, feminină, carourile ți se potrivesc de minune. O rochie în carouri este articolul vestimentar perfect care îți pune în evidență personalitatea.

Pentru o persoană elegantă, care merge mai ales pe modelul clasic, carourile pot fi purtate dacă alegi o fustă conică cu acest model. Combinată cu un sacou în stil masculin și o pereche de pantofi cu toc, fusta îți va pune în evidență feminitatea și eleganța.

Va recomand rochii ocazie si rochii elegante online de la Glittio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *