Vacanta in Tenerife

Daca iarna nu este pe placul tau, si preferi sa stai la soare decat sa te joci cu zapada, atunci Tenerife este desinatia ta. Supranumita si Insula Primaverii Vesnice, Tenerife este una dintre putine insule unde se poate face plaja tot anul si, in plus, o veritabila “carte de vizita” a turismului spaniol. Insula, un veritabil parc exotic, cu o vegetatie abundenta, te invita sa descoperi singura jungla din Europa unde poti vedea o multime de animale care traiesc in habitatul lor natural.

Poti admira inteligenta pasarilor in cadrul show­urilor, poti asista la hranirea crocodililor sau te poti juca cu maimutele. Un alt parc, Loro, denumit si “El must de Canariasi”, iti ofera ocazia sa petreci o zi de neuitat, admirand cea mai mare colectiei de papagali din lume, plimbandu­te prin gradina cu orhidee sau asistand la spectacole cu papagali, delfini si foci. Iar daca vrei sa faci miscare, iti poti verifica indemanarea pe un lung traseu prin munti sau poti sa­ti testezi limitele curajului pe partia de bob de vara.

Toate acestea le gasesti in parcul Las Aguilas. O excursie de o zi pe Insula La Gomera ­ sau Insula lui Cristofor Columb ­ este, de asemenea, o alegere buna. In afara de plaja, excursii si croaziere, te poti delecta cu o seara de “Foc si dans” si un show flamenco.
Recomand bilete de avion Timisoara si bilete avion Frankfurt.

bilete avion Frankfurt
bilete de avion Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *