SAMSUNG GALAXY NOTE 4 si NOTE EDGE, in Romania

QuickMobile stabileste o noua premiera in domeniul telecom din Romania, Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge, cele mai revolutionare telefoane lansate de Samsung vor fi livrate in Romania pentru prima data in magazinele QuickMobile. Cele doua modele inovative vor fi disponibile din luna octombrie, chiar inainte de lansarea oficiala programata de Samsung pentru Europa. Preturile pentru Samsung Galaxy Note 4 pornesc de la 3.499 de lei, iar pentru Samsung Galaxy Note Edge de la 3.999 de lei.

QuickMobile a lansat si o campanie de pre-comanda pe www.QuickMobile.ro si in toate magazinele din tara pentru Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge.

Anuntate oficial de producatorul sud-coreean la inceputul lunii septembrie la Berlin, Samsung Galaxy Note Edge si Samsung Galaxy Note 4 revolutioneaza din punct de vedere al inovatiei piata smartphone-urile din intreaga lume.

1456

Galaxy Note Edge va putea fi achizitionat in premiera din magazinul QuickMobile la un pret de 3.999 de lei pentru versiune de 32 GB si 4.499 de lei pentru cea de 64 GB.

Al doilea telefon lansat de Samsung, Galaxy Note 4 este cel putin la fel de interesant. Ecranul de 5,7 inch cu rezolutie Quad HD (2.560 x 1.440 pixeli) este identic ca dimensiune cu cel al predecesorului sau insa are o densitate a pixelilor de 515 ppi fata de 386 ppi cat oferea Note 3. Schimbarea se traduce printr-un ecran mult mai clar si cu coluri mai vii.

Autonomia Samsung Galaxy Note 4 este si ea cu 7,5% mai mare fata de cea a Note 3. De la 0 la 50% se va incarca in doar 30 de minute. Camera foto principala de 16 MP cu care este echipat Galaxy Note 4 are stabilizator optic de imagine si autofocus. Camera frontala de 3,7 MP va oferi insa un unghi wide de fotografiere de pana la 120 de grade. Samsung Galaxy Note 4 are o memorie de 3GB RAM si un spatiu de stocare de 32GB.

QuickMobile aduce in premiera in Romania trei versiuni ale Samsung Galaxy Note 4: Charcoal Black, Frosh White si Blossom Pink. Pretul este de 3.499 de lei, iar listele de pre-comanda au fost deja deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *