Top 5 carucioare pentru copii de la babymall

Eu consider că cel mai frumos sentiment pe care-l poți avea în această viață, este acela de a-ți strânge în brațe copilul. Parcă mă și văd căutând prin oraș după pătuțuri și scaune auto. Poate pare ciudat ca la vârsta mea să mă gândesc la o familie, însă mie mereu mi-a plăcut să îmi organizez viața din toate punctele de vedere. Parcă mă și văd cu un palmares destul de bun. Zeci de nopți nedormite, zeci de tigăi arse, zeci de datorii pe care voi încerca să le acopăr, zeci de probleme la Matematică cu copilul și mii de probleme când va ajunge adoleșcent. Voi deveni taticMulte se vor întâmpla când voi deveni tătic. Aș vrea să-i decorez camera într-un stil modern. Covorașe cu șosele pe jos, picturi Disney pe perete, iar pe tavan să-i pictez Universul.

Să aibă două pătuțuri, unul pentru acasă, iar unul mobil pe care-l pot lua cu mine în mașină. Aș vrea ca verile să le petreacă la bunici și să aibă o copilărie mult mai frumoasă ca a mea. Aș vrea să-l văd vând va scăpa de cărucioare 2 în 1 și va merge singur. Abia aștept să treacă la un alt nivel când vine vorba de condus. Din șezutul în scaune auto va trece la cărucioare 2 în 1. Urmează tricicleta, bicicleta, iar mai apoi, îl voi vedea cum îmi va conduce mașina. Sunt foarte curios să văd cum veți fi voi ca tătici. Cum veți reacționa când copilul greșește și cum îl veți iniția către un viitor mai bun. Sau ce produse pentru copii veți cumpăra și de unde? Eu deja observ că tehnologia ne ajută enorm de mult, iar părinții din ziua de azi se pot baza pe un ajutor de nădejde. Insa unde putem gasi cele mai bune carucioare pentru copii ?

Astazi am sa va recomand un site care cel putin mie mi-a schimbat un pic modul in care cumpar articole pentru copii. Site-ul se numeste BabyMall.ro, iar proiectul a fost recent lansat, insa in jurul site-ului s-a creat o comunitate foarte puternica de parinti. Parinti care vor sa investeasca cat mai mult in copilul lor, iar un ajutor in a face primii pasi este un carucior. Carucioarele Babymall.ro sunt special realizate pentru ca copilul tau sa aiba o experienta cat mai frumoasa si sa faca corect primii pasi in viata.Intra si pe site-ul BabyMall.ro si spune-ne parerea ta!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *