De venit, de mancat, de stat

Articolul asta il scriu pentru toti cei care sunt din Bucuresti, dar si care sunt din provincie. Adica pentru toata Romania. Bai, daca aveti cumva drum spre Bucuresti si o ora – doua ca sa ajungeti sa mancati o mancare buna, calda care se aseaza numai bine la stomac atunci fiti siguri ca nu veti fi dezamagiti. Ce restaurant calumea am gasit stiu doar eu.

Si acum si voi pentru ca v-am atasat link-ul ceva mai sus si cu doar un link va puteti muta pe site-ul lor in cazul in care va este foame chiar acum. Daca nu va este chiar acum si puteti sa mancati mai tarziu atunci trebuie sa va spun ca trebuie neaparat sa stiti faptul ca este unul din cele mai bune restaurante unde am mancat.

Mi-a placut servirea, mi-a placut felul in care ospatarul mi-a vorbit, mi-a placut felul in care te primesc la masa si mi-au mai placut si meniurile. Un singur lucru nu stiam: ca poti veni si cu rezervare online la restaurant in Victoriei. Ce inseamna asta?

Ca tu daca ai chef sa mananci maine seara sau in seara asta la ei la restaurant, iti faci o rezervare pe internet si gata, totul este rezolvat, poti sa-ti faci griji pentru alte chestii si treburi, dar nu pentru mancare caci o sa aiba ei grija de tine. Mie mi-a placut tare mult si de aceea va indemn si pe voi sa mergeti si sa mancati o data la ei.

Doar sa probati ceea ce v-am spus. Sunt convins ca o sa va placa atmosfera de acolo de cand intrati pana cand o sa plecati. Si tot o sa mai vreti sa mergeti. Stiu acest lucru pentru ca si eu am fact acelasi lucru si va recomand acum acest restaurant numai bun de mancat orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *