Cateva sfaturi in alegerea lenjeriei de pat

Cand vrei sa cumperi o lenjerie de pat pentru copii sau o lenjerie de pat pentru tine, cumperi prima lenjerie pe care o vezi? Cel mai probabil nu. Nu facem asa, deoarece trebuie sa tinem cont de o serie de aspecte importante, aspecte care sa ne faca sa nu dam banii pe o lenjerie nepotrivita. Iata care sunt acestea:

• Dimensiunea pilotei si a pernelor
In primul rand lenjeria pe care o cumperi trebuie sa fie potrivita cu ce ai acasa in materie de pilote si perne. Degeaba te incanta foarte mult o lenjerie de pat de lux, din moment ce are fetele de perna mici si cearsafurile de asemenea. Dimensiunile trebuie alese de fiecare data in functie de cele amintite.

• Material
Materialul din care este confectionata lenjeria de pat este foarte important. Unele persoane prefera lenjeriile din bumbac, altele din bumbac egiptean, altele din satin si asa mai departe. Tot ce cauti in materie de lenjerie de pat poti gasi usor pe asternuturisiprosoape.ro. Cauta materialul cel mai comod pentru tine.

• Imprimeul/culoarea
Imprimeul lenjeriei este foarte important, la fel ca si culoarea. Atunci cand mergi seara la somn trebuie sa ai o stare de relaxare si liniste. Poti avea aceasta stare daca folosesti lenjeria de pat potrivita pentru tine. Aceasta trebuie sa iti placa din toate punctele de vedere.

• Pret
La fel ca si in cazul altor produse, si la lenjeriile de pat alegem in functie de pret. Insa, nu te asptepta sa cumperi o lenjerie de o calitate foarte buna si cu un imprimeu frumos, din moment ce esti dispus/a sa dai doar 50-60 lei pe ea.
Alege lenjeria de pat in mod intelept si tine cont de cele amintite mai sus. Nu alege la intamplare, ci tine cont de ceea ce este important pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *