Conferinta Nationala ALB Romania – editia a XII-a

ALB Romania impreuna cu Govnet Conferences, organizeaza Conferinta
Nationala ALB Romania, Asociatia Societatilor Financiare – editia a XII-a, pe 23 Noiembrie 2016 la Hotel InterContinental Bucuresti, cu incepere de la ora 9:00.
Conferinta Nationala ALB Romania – editia a XII-a
Evenimentul reprezinta cea mai importanta manifestare dedicata companiilor din industriile de leasing si credit de consum, care, impreuna cu specialistii din departamentele juridice, financiar-contabile si logistica, dar si reprezentantii autoritatilor, clientilor si colaboratorilor, vor dezbate provocarile si asteptarile precum si directiile de dezvoltare ale sectorului institutiilor financiare nebancare.

Conferinta va reuni cu acest prilej reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, in persoana domnului Marcel Bogdan Pandelica – Presedinte, Autoritatea de Supraveghere Financiara, in persoana domnului Paul Mitroi – Director Directia Reglementare Autorizare, Asociatia Societatilor Financiare ALB Romania, domnul Bogdan Speteanu – Presedinte, precum si reprezentanti ai Bancii Nationale a Romaniei, ai Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite ARBC, ai Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR si ai Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania UNSICAR.

Dezbaterea va atinge subiecte precum clauzele contractului de credit/leasing prin prisma noilor reglementari, impactul schimbarilor legislative in piata creditului de consum, dar si modul cum afecteaza noile reglementari finantarile acordate persoanelor fizice.

Educarea si informarea consumatorului de servicii financiare in noile conditii de piata reprezinta o prioritate, iar o alta tema de interes din cadrul dezbaterii se va referi la creditul neperformant – abordarea si masurile de management al riscului de creditare, precum si utilizarea tehnologiei in servicile de leasing si credit de consum.

Se va discuta si despre impactul schimbarilor din piata de asigurari in industria financiara, provocarile actuale ale sectorului de leasing financiar si transformarea lor in oportunitati, dar si despre aspectele fiscale pe piata de leasing si solutiile de minimizare a riscurilor si fraudei in contractele de leasing. Un alt aspect important al discutiei va atinge tema portofoliului neperformant, cu referire la criteriile de evaluare si strategiile de revanzare.

Partenerii conferintei sunt: BCR Leasing, Cetelem Romania, ERB Retail Services, Eurotax Glass’s Romania, Fire Credit, Garanti Leasing, Greco JLT, Impuls Leasing, Keba Automation Romania, KPMG, Kruk, Omniasig Vienna Insurance Group, Provident Financial Romania, Raiffeisen Leasing, SyncSys, TotalSoft, Tuca Zbarcea & Asociatii, Unicredit Consumer Financing, Unicredit Leasing etc.

Pentru mai multe detalii despre conferinta, va rugam accesati linkul: http://www.govnet.ro/Conferinta-Nationala-ALB-Romania-2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *