Dupa ce criterii mi-am ales agentia imobiliara

Urmaresc de mai bine de 3-4 luni oferta de apartamente noi Sibiu. Saptamana trecuta m-am hotarat ca e momentul sa imi cumpar un apartament nou. Nu vreau sa fac acest lucru pe cont propriu, fapt pentru care am apelat la o agentie imobiliara Sibiu. Si, pentru ca am vrut sa apelez la cea mai buna agentie imobiliara Sibiu am luat legatura cu cei de la NewConceptLiving. Acestia mi-au fost de mare folos si inca imi sunt, deoarece mai am putin pana totul se va finaliza.

Cand i-am ales pe cei de la NewConceptLiving am luat in calcul urmatoarele criterii:
• Tipurile de tranzactii pe care le fac
Nu toate agentiile imobiliare se ocupa de tranzactionarea unor apartamente noi Sibiu. Dar, cei de la NewConceptLiving fac acest lucru. Ei au un portofoliu vast si mi-au prezentat o multime de apartamente care mi-au placut mult. In final, l-am ales pe cel care m-a atras cel mai mult din toate punctele de vedere.

• Seriozitatea si profesionalismul
Aceste doua criterii au contat foarte mult. Am aflat de cat de seriosi si profesionisti sunt agentii imobiliari de aici de la alte persoane care au mai apelat la ei. Intre timp mi-am dat seama din proprie experienta de cum sunt ei si ii recomand si altora. Se tin de cuvant si trateaza totul cu o responsabilitate foarte mare.

• Comisionul
Comisionul a contat si el destul de mult. Nu a fost cel mai mic comision posibil, insa cu siguranta a fost cel mai mic in raport cu calitatea serviciilor oferite. Nu mi-as alege niciodata o agentie imobiliara doar pentru ca percepe comisioane mici. Ele trebuie sa fie de bun simt si sa isi merite banii.

• Vechimea pe piata
Nu intamplator am lasat la urma acest criteriu. Cei de la NewConceptLiving nu sunt foarte vechi pe piata imobiliara, insa au reusit sa creasca intr-un an cat nu au crescut altii in 5. Prea multe lucruri bune am auzit de ei si i-am cautat cu incredere. Insa, nu cred totusi ca as apela la o agentie care abia a aparut pe piata, daca nu as avea opiniile unor persoane in care sa am incredere.

Luand in calcul aceste aspecte am reusit sa aleg cea mai buna agentie imobiliara Sibiu si sa ma bucur de faptul ca am putut alege din cele mai bune apartamente noi Sibiu. Daca vrei si tu sa iei legatura cu ei, intra pe NewConceptLiving.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *