Succesul ti-l garantezi doar tu – cu ajutorul The Open University

‘’ALP Edu Pro este de a contribui la crearea unei scoli de management la nivel de excelenta in Romania, o scoala pentru top si middle-management, care sa ofere instrumente de lucru si cunostinte bazate pe practica, care sustin, pe termen lung, o societate mai profesionista, mai eficienta si mai buna.’’ – ALP Edu Pro

Asa cum ALP Edu Pro stiu sa isi promoveze imaginea si ma bucur ca am descoperit si eu beneficiile acestor cursuri de management oferite de Open University, chiar aici in Romania. Acestia au programe de invatare potrivite pentru oricine doreste sa acumuleze cunostinte intr-un domeniu nou si mereu inovativ: antreprenoriatul. The Open University iti ofera un pachet de curs ce contine atat materiale scrise (Ghidul Cursului, Manualul Cursului, Ghidul Activitatilor) cat si acces la platforma lor de e-learning, care contine materialele de curs in format electronic, pentru ca niciun cursant sa nu ramana in urma cu informatiile oferite.

La cursuri, informatiile sunt transmise de catre un tutore calificat, ce stie cum sa transmita informatia, astfel incat cursantii sa inteleaga mai usor si mai bine ceea ce li se spune. Perioada de studiu se poate stabili de catre cursant: fie pe parcursul saptamanii de lucru (studiu individual), fie in weekend, alaturi de tutoriale si Scoala Rezidentiala, daca timpul nu ii permite sau daca, in timpul saptamanii, persoana in cauza este la lucru. Aceste cursuri, oferite cu ajutorul Bucharest school of management sunt organizate in Centrele Tutoriale din Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca etc.

Cursuri interactive oferite de ALP Edu Pro, prin intermediul Open University: Programele „Certificat în Management” si „Management de Proiect’’ sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari:

Certificatul in Management este un program ce include trei module:

  • Management 1: Oameni si Organizatii;
  • Management 2: Marketing si Finante;
  • Management 3: Viziunea Integrata;

Management de Proiect

  • Management de Proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *