Cel mai nou smartphone HTC va fi disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

• Precomenzile pot fi inregistrate intre 22 mai si 19 iunie, iar primii clienti vor beneficia gratuit de o bratara UA Band
Incepand cu 22 mai, clientii Vodafone Romania vor putea inregistra o precomanda pentru HTC U11, cel mai nou terminal al producatorului taiwanez. Primii clienti care inregistreaza o precomanda vor beneficia gratuit de o bratara UA Band.
HTC U11_3V_AmazingSilver (3)

In ceea ce priveste performantele, HTC U11 beneficiaza de o camera principala de 12MP cu un sistem impresionant de stabilizare optica si electronica pe axe multiple. Mai mult, terminalul a obtinut cel mai mare scor al unei camere foto de smartphone, atat pentru functia foto, cat si pentru cea video, in masuratorile independente DxOMark. Totodata, noul smartphone dispune de un ecran Quad HD de 5,5”, construit pentru a oferi o experienta full-frame si pentru a reproduce culorile in mod autentic.

HTC U11 are integrata tehnologia HTC Edge Sense, care permite utilizatorului o interactiune revolutionara cu telefonul. Aceasta se bazeaza pe presiunea aplicata marginilor dispozitivului, astfel incat, cu ajutorul unei simple strangeri, utilizatorul va avea posibilitatea sa deschida aplicatiile sau sa acceseze camera foto intr-o maniera complet noua.

HTC U11 vine insotit de noile casti HTC USonic, care dispun de anulare activa a zgomotului, cu posibilitatea de a acorda sunetul cu auzul utilizatorului pentru o experienta audio optimizata.
Clientii Vodafone Romania pot inregistra precomenzi pentru HTC U11 pe www.vodafone.ro si vor putea opta pentru una dintre cele doua variante de culori, si anume Brilliant Black si Amazing Silver.

HTC U11 poate fi achizitionat la un pret incepand de la 309 de euro, impreuna cu abonamentul Super RED 49. Abonamentul Super RED 49 include 8 GB de internet mobil disponibil in tara si in roaming in Spatiul Economic European, alcatuit Uniunea Europeana plus Islanda, Lichtenstein si Norvegia, minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala si in roaming in Spatiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum si 1.000 de minute internationale pe mobil.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 48 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 martie 2017, Vodafone Group avea 515,7 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 17,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *