Huawei P9 Lite 2017: o combinație perfectă!

Procesul de creare al unui smartphone este o artă – cu atât mai mult cu cât designerul încearcă să jongleze cu toate funcțiile pentru a crea un dispozitiv echilibrat, puternic și atractiv. Huawei stăpânește această artă, lucru evidențiat încă o dată prin smartphone-ul P9 Lite 2017.

Un smartphone care va încânta utilizatorii și le va satisface nevoile, trebuie să fie rapid – capabil să utilizeze toate aplicațiile de care aceștia au nevoie deseori simultan, să fie prietenos și ușor de utilizat și, în același timp, să ofere siguranță. Trebuie să asigure cea mai bună calitate a sunetului (deoarece, în zilele noastre, cu toții folosim smartphone-urile pentru a asculta muzică) precum și fotografii de înaltă calitate (pentru că acum facem fotografii utilizând telefonul în locul camerei). În cele din urmă, smartphone-ul trebuie să aibă un design atractiv – aspect extrem de important, fiind cel mai personal dispozitiv pe care un utilizator îl folosește și, totodată, dispozitivul care îi reflectă stilul. Huawei a reușit cu succes integrarea tuturor acestor cerințe în smartphone-ul P9 Lite 2017.
telefon1
Pentru a oferi performanțe peste așteptări utilizatorilor săi, Huawei P9 Lite 2017 integrează un puternic procesor Kirin 655, precum și un procesor grafic Mali-T830MP2 care le va permite acestora să se bucure de jocurile lor preferate fără imagini sacadate sau întreruperi.

Cu toate acestea, la fel de importantă ca viteza de încărcare a jocurilor și a aplicațiilor, este capacitatea de a lucra eficient cu mai multe aplicații simultan și de a comuta rapid între ele. Pentru a realiza acest lucru, este necesară o capacitate suficientă a memoriei RAM. Smartphone-ul P9 Lite 2017 este echipat cu 3 GB de memorie RAM, suficient pentru a asigura funcționarea fără probleme.
telefon2
Iar pentru că majoritatea utilizatorilor păstreaza toate informațiile importante în smartphone-ul personal, acesta trebuie să fie protejat împotriva accesului neautorizat. Soluțiile rapide și convenabile, precum codul PIN sau modelul de deblocare nu sunt în totalitate sigure, iar cele care sunt sigure – de exemplu parolele lungi – nu sunt nici rapide și nici convenabile. Ceea ce este într-adevăr sigur și rapid este deblocarea prin intermediului amprentei, iar Huawei P9 Lite 2017 se descurcă cu brio și la acest capitol! Deblocarea are loc instant, iar informațiile utilizatorilor sunt în deplină siguranță, deoarece senzorul folosit este unul dintre cei mai buni la nivel mondial, oferind o precizie foarte mare, precum și o marjă de eroare infimă.

De asemenea, printre caracteristicile importante pe care utilizatorii le caută la viitorul lor smartphone se numără atât calitatea înaltă a sunetului, cât și calitatea fotografiilor surprinse cu acesta.
telefon3
Designerii modelului P9 Lite 2017 au avut grijă de ambele aspecte. Acesta este echipat cu sistemul SWS 2.0 (“super wide sound”) ce sporește spațialitatea sunetului stereo, oferind astfel o experiență sonora peste așteptări la ascultarea fiecărei piese.

Huawei P9 Lite 2017 integrează o cameră BSI de 12 MP cu fascicule sensibile la lumină de 1,25 um (micrometri). Acest lucru este important deoarece, cu cât este mai mare dimensiunea pixelului, cu atât poate captura mai multă lumină, ceea ce se traduce prin imagini mai bune și mai clare, chiar și în condiții cu lumină slaba. Mai mult, autofocalizare rapidă este extrem de utilă în momentul în care utilizatorii vor să surprindă instantanee.

Toate aceste tehnologii sunt importante, însă trebuie completate de un design atrăgător, iar Huawei P9 Lite 2017 impresionează și la acest capitol. Cu margini rotunjite, telefonul este elegant si totodată contemporan, fiind disponibil în patru variante de culoare, care sunt disponibile pe plan local în oferta principalelor magazine online, precum și a operatorilor de telefonie mobilă.

Despre Huawei Consumer BG
Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 15 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *