Bucura-te de beneficiile sistemului de tamplarie aluminiu datorita unui parteneriat de succes

Pierderile termice dintr-o cladire pot fi diminuate semnificativ prin importanta acordata alegerii tamplariei.
Tamplarie aluminiu SECURIT International
Tamplarie aluminiu SECURIT International
De exemplu, de-a lungul timpului s-a trecut de la tamplaria din lemn, la cea metalica, pana la tamplarie aluminiu sau PVC. Profilele de aluminiu se remarca prin greutate redusa, durabilitate, eleganta si protectie fonica.
Etalon recunoscut la nivel global in domeniul profilelor de aluminiu
Cu o experienta de peste 30 de ani, Alumil reprezinta una din cele mai dezvoltate companii, la nivel international, care se ocupa cu fabricarea de sisteme de aluminiu.
Standardele inalte, indeplinite in mod exceptional, si punctele de vanzare existente in peste 60 de tari demonstreaza faptul ca Alumil este unul din furnizorii principali de sisteme de aluminiu la nivel global, care reuseste sa satisfaca cele mai complexe cerinte:
Aspect estetic aflat in concordanta cu ultimele tendinte arhitecturale;
Randament energetic datorita sistemelor de aluminiu care au la baza o tehnologie avansata de izolare;
Nivel ridicat de protectie impotriva numeroaselor tipuri de vandalism sau fenomene naturale;
Protectie in caz de conditii meteorologice extreme;
Nu afecteaza mediul inconjurator.

Misiunea companiei este de a pune la dispozitia clientilor produse sigure, functionale si inovative, de inalta calitate, care sa imbunatateasca standardele de trai si care sa contribuie la dezvoltarea sustenabila a societatii.
Valori principale ale companiei Alumil
In centrul culturii organizationale a companiei sta cuvantul grecesc “meraki”, termen ce desemneaza un lucru care se realizeaza cu suflet, creativitate si pasiune. De aceea, echipa Alumil este devotata oricarui proiect pe care il realizeaza.
O alta valoare centrala a companiei este integritatea. Astfel, actiunile sale in relatia cu clientii sunt caracterizate de transparenta, consistenta si sinceritate. De asemenea, o preocupare centrala este de a crea relatii deschise si pozitive in interiorul echipelor pentru a promova o buna cooperare si pentru a obtine rezultatele dorite.
Specialistii in profile de aluminiu se folosesc de orice resursa, dorind dezvoltarea continua. De aceea, la baza valorilor companiei sta si incurajarea dorintei de initiativa.

Excelenta asigurata prin colaborare
Fabrica Securit, specializata in prelucrarea sticlei, colaboreaza cu Alumil pentru proiecte care implica tamplarie aluminiu. Cateva din sistemele puse la dispozitie clientilor sunt:

M6 Solar Standard Alutherm – Se remarca prin izolare termica avansata si simplitate in prelucrare si montare. Cu ajutorul acesteia, se realizeaza supafete vitrate de mari dimensiuni;
M8200 – Sistem avangardist, aspect estetic deosebit, montare rapida, accesoriile de prindere nu sunt vizibile;
M11500 Alutherm Super – Cel mai avansat sistem de tamplarie aluminiu termoizolanta. Reprezinta un etalon pe piata de profil europeana, fiind testat conform standardelor cele mai inalte.

Date de contact
Pentru informatii suplimentare, acceseaza https://www.securitinternational.ro/ si analizeaza caracteristicile principalelor sisteme tamplarie aluminiu puse la dispozitie de compania Securit, in colaborare cu liderul la nivel european, Alumil.

Daca inca mai ai intrebari sau daca ai in gand un proiect ambitios, ia legatura cu un reprezentant al companiei la numarul de telefon 021 321 31 77 sau scrie un e-mail la office@securitinternational.ro

Specialistii Securit sunt pregatiti sa te ajute cu orice informatie privind alegerea celor mai potrivite sisteme de tamplarie (PVC sau aluminiu), dar si numeroase aplicatii bazate pe sticla securizata.

Adresa: Strada Agricultori, nr. 113, Sectorul 2, Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *