Vino o data la Gambino’s pizza si nu vei mai vrea sa pleci

 

Putine mai sunt in Bucuresti locurile in care sa vrei sa mergi o data, sa fii fascinat de ce vei descoperi acolo si sa vrei sa te mai intorci cat de curand. Si aici ma refer la locurile cu adevarat speciale unde sa nu gasesti nicio imperfectiune, nimic iesit din comun si care sa ne impresioneze cu fiecare ocazie.

Ariile culinare s-au extins si acestea considerabil, in Bucurest gasind foarte multe restaurante, fast-food-uri, patiserii, cofetarii sau pizzerii, unele pornite ca afaceri altele incepand ca o simpla pasiune pentru gatit a unei persoane sau a unui grup restrans. Daca cei care deschid astfel de afaceri sunt cu adevarat talentati, preparatele pe care le ofera clientilor vor fi cu siguranta speciale si savuroase.

Gambino’s Pizza a pornit din dragostea pentru pizza buna si preparate cu specific italienesc, originale si gustoase care sa fie aduse si romanilor. Oferind doar ce este mai bun, pizzeria a devenit rapid cunoscuta si a atras numerosi clienti, capatand aprecirile acestora. Cadrul in care este situata aceasta pizzerie este unul mai restrans dar foarte familiar, oferindu-le tuturor celor care vin aici experiente placute si sansa sa guste din preparatele delicioase. Numeroase tipuri de pizza, pasta si deserturi dulci sunt preparate aici in cele mai bune conditii pentru a obtine cele mai bune gustari, aromate si de la care nu iti poti lua ochii cand le vezi pe masa.

Fiecare pizzerie are, pe langa cele mai cunoscute feluri de pizza si o reteta proprie, care sa reprezinte brandul asa ca si la Gambino’s avem parte de o pizza speciala, numita simbolic specialitatea casei. Dar pe care sa o incerci mai intai, cand sunt atat de multe si toate arata atat de bine, iar mirosul imbietor face alegerea si mai dificila. Cu siguranta 2 sau 3 vizite aici nu sunt de ajuns, pentru ca pe langa pizza parca si preparatele din paste ne sunt la fel de dragi si am vrea sa incercam si unul din deserturile de aici.

Pentru a fi siguri ca putem incerca toate felurile de pizza, putem incepe prin a comanda cate una de fiecare data cand avem pofta. Locuiesti in Sectorul 3? Nicio problema, serviciul de livrare pizza Gambino’s in sectorul 3 este non-stop, mereu asteptand noi clienti, indiferent de comanda facuta timpul de asteptare va fi la fel de scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *