Lumina din flori

flori10
Intunericul amputeaza zilele de iarna, astfel ca raman nepermis de scurte. Afara, zapada emite lumina. Dar in casa? Cum sa stai de la ora 17 cu lumina aprinsa? Nu stiai ca poti sa recurgi la un truc, asa cum in noptile de vara iarba isi aprinde licuricii sa i se vada potecile?
Trimite sotiei florile luminii! Flori galbene si portocalii sa-i inveseleasca inima si sa-i lumineze drumul catre sentimentele tale. Nu este o rusine ca ea sa-si dea seama ca esti topit dupa ea. La lumina celor 17 trandafiri galbene povestile sunt mai captivante, soaptele mai curate, ceaiul si fructele mai gustoase si imbratisarile mai dulci. Florile aureasca fetele colindatorilor care vor veni si crinii de la fereastra!
Va fi mai cald in casa sa ii aveti la masa. Veti simti in decembrie ca v-ati adus soarele in sufragerie. Semnificatia? Belsug, incredere, impacare, iluminare.
29 de trandafiri portocalii vor aprinde flacara pasiunii intre voi. Petalele lor vor raspandi parfumul cald si vor da impresia ca in vaza transparenta ard cu flacara vie si delicata aceste flori plapande. In fata semineului dragostei si romantismului, ingenuncheati ca doi copii, va veti reinnoi juramintele. I-ai oferit trandafirii portocalii? Inseamna ca i-ai jurat pasiune pe viata. Si pasiunea nu se intretine cu replici rautacioase: “Cam arsa mancarea asta si nesarata! Ieri ai gatit mai bines au ai comandat la restaurant?” sau “Ce pisaloaga esti, draga! Stii cand am facut cea mai mare greseala din viata?”
Dupa ce ai rostit ireparabilul pasiunea a murit. Cu un buchet de trandafiri portocalii intretii flacara iubirii voastre.

Ei, da nu este suficient sa trimiti flori, dar cuvintele sa-ti fie matraguna sau urzici. Cel mai mult gresesc oamenii, cand nu le arata la timp celor dragi cat de mult ii iubesc. Pentru asta se despart soti si frati si uneori oamenii mor neimpacati!
Dar trandafirii banan si freziile albe impreuna in acelasi buchet nu te lasa mut de uimire? Doua parfumuri se contopesc si dau viata perfectiunii: aroma dragostei perfecte. Freziile albe si delicate au nevoie de ocrotire, in timp ce trandafirul banan este gata sa o apere cu tepii lui de tot ce este rau.
Tu esti trandafirul, ea este frezia. Ia-o sub aripa ta iubitoare! Nu o zgaria cu tepii barbatiei tale, ci foloseste-i ca arma de aparare a iubirii voastre!
flori4
Flori Bucuresti trimite la casele voastre dovezile tandretei: frumusete si parfum la superlativ, lumina si caldura din flori. Iti vine sa le imbratisezi cu privirea, sa le ingrijesti cu inima si sa le mananci, fiindca au in ele toata dulceata din univers! Buchete de dulceata, flori perfecte pentru regina inimii tale gasesti aici si oricat ar fi de suparata, nevinovatele flori ii vor aprinde lumina bucuriei in priviri.
Privind aranjamentele te intrebi cum de incape atata frumusete in univers! Cum de maestrii de la atelierele Flori Bucuresti se reinventeaza mereu producand alte si alte bijuterii.
Operele de arta vii au o valoare inestimabila, de aceea sa ne facem un obicei de a darui flori!
Este ca si cum ai darui unei flori (femeii din viata ta) atentia cuvenita, caci fara ingrijire stiti bine ca se va ofili prematur…
flori5
Floraria pe care v-am prezentat-o mai sus initiaza in arta iubirii, iar acesta este cel mai de pret serviciu pe care-l face oamenilor. Pas cu pas, specialistii de aici ne initiaza sa iubim florile, sa pretuim frumosul, sa ne aratam recunostinta si sa demonstram iubirea.
Daruiti flori galbene si portocalii in orice anotimp fiindca lumineaza si incalzesc sufletul! Iubiti cu adevarat si nu ezitati sa le aratati celor dragi acest lucru, fiindca dragostea in tacere va muri sufocata asemenea unei flori care nu este udata la timp…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *