De ce sa mergi in Thassos?

Grecia a devenit una din cele mai populare atractii turistice preferate de romani. Si au si de ce. Grecia este foarte aproape de Romania, puteti calatori atat cu avionul, cati su cu autocarul sau cu masina personala. Calatoria nu va fi una foarte lunga, mai ales daca optezi sa calatoresti cu masina personala. Cu atobuzul calatoria dureaza aproximativ 12 ore, dar cu mai sina personala vei face aproximativ 8 ore. Grecia nu este o destinatie foarte scumpa, ba mai mult decat atat este foarte accesibila ca si pret, iar oferte thassos vei gasi peste tot.

Grecii sunt foarte primitori, mancarea este extraordinar de buna, vei auzi aproape peste tot pe cineva care vorbeste in romana si mai mult decat atat vei avea ce vizita. Iti promit ca o vacanta in Grecia nu este absolut deloc plictisitoare. Insula Thassos, desi nu este foarte mare si poate fi vizitata aproape toata in cateva zile are foarte multe lucruri frumoase de oferit, de la mancare, la locuri de vizitat.

Sper ca te-am convins ca Insula Thassos si bineinteles toata Grecia, merita vizitata. Si nu iti fa griji in privinta preturilor, vei gasi aproape la orice agentie de turism oferte pentru toate buzunarele.

Ultimul motiv pentru care trebuie sa vizitati Insula Thassos l-am pastrat pentru final pentru ca este unul din cele mai importante motive pentru care trebuie sa mergi neaparat acolo. Insula Thassos este inconjurata de Marea Edgee. Iar apa este incredibil de clara si de curate. Nici nu se compara cu apa de la malul marii noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *