Distractie de weekend

In fiecare weekend, eu si prietenii mei avem tot felul de activitati menite sa ne ajute sa ne relaxam dupa o saptamana grea de munca. Ba stam toata seara la un maraton de filme, ba facem un gratar, ba o iesire in oras.

Am hotarat ca weekend-ul trecut sa incercam ceva nou. Ca sa nu ne suparam am decis sa scriem fiecare pe cate un biletel propunerea pentru acel sfarsit de saptamana. Fiecare a scris ce i-a trecut prin cap. Apoi am pus biletelele impaturite intr-un bol si am tras la sorti activitatea ce urma sa aiba loc in cateva zile. Si castigator a fost biletelul pe care scria “karaoke”. Ne-am amuzat copios pentru ca era ceva ce nu mai facusem pana atunci dar merita sa incercam.

Am inceput sa facem lista cu cele necesare. Aveam nevoie de pop corn, chips-uri, suc si ustensilele necesare. Un prieten a zis ca are niste programe foarte ok de karaoke pe calculator pe care le descarcase cu ceva timp in urma pentru un party la job. Boxe aveam insa ne lipsea un singur element. Un microfon! Niciunul dintre noi nu era cantaret si, drept urmare, nu detinea un astfel de dispozitiv. Mi-am luat eu angajamentul sa caut unul.

Am intrat pe site-uri de specialitate insa preturile erau exorbitante. Fratele meu a venit cu ideea salvatoare. Mi-a zis sa caut pe Magline in rubrica de accesorii audio. Surpiriza a fost imensa cand am gasit un micorfon perfect pentru ce ne trebuia noua, la un pret mai mult decat accesibil. Nu am ezitat si am facut comanda. In doua zile am avut piesa principala pentru distractie. Nu pot sa va spun cat de amuzanta a fost toata experienta cu noua noastra activitate. Microfonul a functionat de minune iar unii dintre noi si-au descoperit un nou talent in acel weekend minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *