Variantele Costumelor medicale de dama marca Doctor In Uniforma

cyndellpress.com - drinuniforma Iulie 8

Doctor In Uniforma detine o gama larga de uniforme medicale ce pot sa fie purtate de catre doctori si asistente in fiecare zi. Variantele de costume medicale de dama sunt diverse, ele avand culori si croieli diferite. In functie de stilul si nevoile fiecarei persoane, ele pot sa fie alese in functie de gusturile fiecarui cadru medical.

Produse pentru nevoile specifice profesiei

Iata mai jos variantele uniformelor de dama marca Dr In Uniforma si cateva aspecte importante ce tin de alegerea acestora:

  1. Costume medicale de dama complete

De pe site-ul drinuniforma.ro se pot achizitiona costume medicale de dama complete. Ele contin atat halatul medical, cat si pantalonii. Pot sa fie asortate sau doar uni. Ele sunt alese in functie de marimea dorita, existand posibilitatea de a cumpara un costum intre XS si 3XL. Gama larga de optiuni permite optarea pentru culoarea sau modelul preferat.

  1. Costume medicale de dama cu fermoar

Costumele de dama cu fermoar sunt foarte placute din punct de vedere estetic, avand un detaliu care le face sa fie puse in valoare. Avantajele folosirii unui costum de dama ce contine un halat cu fermoar sunt legate de aspect, dar si de functionalitate. Aceasta din urma se refera la modul in care halatul medical poate sa fie imbracat si ajustat pentru fiecare persoana.

  1. Costume medicale de dama cu halat cambrat

Un halat cambrat poate pune in valoare feminitatea. El are croiala potrivita siluetei femeilor si are avantajul de a fi apreciat si popular. Pe site sunt prezentate halate medicale dama, culorile si modelele existente, iar din acestea pot fi alese cele care ti se par potrivite stilului tau vestimentar la serviciu.

  1. Costume medicale de dama tip anchior

Forma tip anchior a unui halat ce face parte din costumul medical de dama este foarte populara. Fiind cea mai cautata varianta de halat, probabil ca este printre primele optiuni in ceea ce priveste comoditatea. Se pune accentul intotdeauna pe lejeritatea halatului si usurinta la purtarea zilnica a echipamentului medical.

  1. Costume medicale de dama cu motiv traditional

In oferta Dr In Uniforma se poate gasi si costumul medical cu motiv traditional. Acesta are un design foarte frumos, fiind decorat cu motive tipice romanesti. El este adorat pentru aspectul sau frumos si pentru materialul de calitate din care este confectionat.

  1. Costume medicale de dama cu imprimeu

Costumele medicale cu imprimeu sunt potrivite pentru o persoana care apreciaza veselia sau care lucreaza in zona de pediatrie, dar nu numai acestora. Acest tip de costum medical este in voga si atrage din ce in ce mai multe priviri. Purtarea lui aduce bucurie vizuala si interioara. Este apreciat de catre copii si adulti deopotriva.

In concluzie, Drinuniforma.ro ofera variante de costume medicale de dama diverse, potrivite pentru doctori si asistente. Fiecare zi poate sa fie placuta atunci cand imbracamintea este comoda, lejera si te face sa te simti bine! Costumele medicale pot sa puna in valoare forma feminina si sa fie in acelasi timp usor de purtat timp indelungat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *