Arhiva lunii aprilie 2020

Cel mai bun sistem de web hosting!

In aceasta perioada de criza economica, cel mai bun lucru pe care il pot face firmele romanesti este sa se mute pe mediul online. Mgazinele online beneficiaza de mult mai multa expunere publicitara, uneori chiar si gratuita, fata de un magazin cu sediul fizic. Solutii pentru web hosting Romania le putem gasi pe site-ul www.thc.ro .

Ce este Gazduire Web sau Web Hosting?

Pe scurt, gazduirea web este un serviciu oferit de companiile de gazduire. Acestea gazduiesc fisierele site-ului dvs. web, astfel incat acestea sa fie accesibile pe internet. Ganditi-va asa: aveti o multime de fisiere diferite pe computer, iar daca doriti sa le accesati, deschideti fisierul. Dar, daca doriti sa aratati acest fisier altcuiva, trebuie sa fie in aceeasi camera sau ar trebui sa le trimiteti fisierele. In aceasta metafora, gazdele dvs. web actioneaza ca expeditor. Toate fisierele site-ului dvs. sunt stocate pe serverul companiei dvs. de gazduire. Apoi, ori de cate ori un vizitator introduce tipul de domeniu, serverul trimite aceste fisiere catre browserul web. Site-ul dvs. web este doar o colectie de fisiere si elemente media diferite, cum ar fi fotografii. Deci, inchiriati un spatiu pe un server web si stocati toate fisierele acolo. Gazda web va va oferi, de asemenea, lucruri precum intretinerea serverului, asistenta, conturi de e-mail si multe altele. De asemenea, va vor oferi instrumente care va permit sa va gestionati cu usurinta serverul, chiar si fara abilitati tehnice. Dupa ce ati cumparat gazduire, ati incarcat fisierele site-ului dvs. pe serverul web si ati indicat numele de domeniu catre contul de gazduire, veti avea un site accesibil tuturor celor din lume. Exista mai multe forme de gazduire web disponibile pentru dvs. Chiar daca exista multe tipuri de gazduire, nu orice stil va fi potrivit pentru site-ul dvs. web.

Gazduire comuna

Gazduirea in comun este cea mai populara forma de gazduire si probabil cea mai potrivita pentru majoritatea proprietarilor de site-uri web. Unul dintre cele mai mari avantaje ale gazduirii partajate este ca este incredibil de ieftin. Daca aveti un buget mic sau nul, puteti face totusi sa optati pentru gazduire partajata.

Motivul pentru care este atat de accesibil este faptul ca partajati resursele serverului cu sute pana la mii de alte site-uri. Deci, in loc sa platiti singur pentru intregul server, veti imparti cecul.

Gazduirea partajata nu numai ca este foarte usor de utilizat, dar, intrucat este orientata catre incepatori, este unul dintre cele mai simple medii de gazduire de creat.

Gazduirea VPS este un stil de gazduire foarte diferit. Utilizeaza un proces tehnic numit virtualizare pentru a crea un server dedicat virtual. Cu toate acestea, tot atrage resurse de pe mai multe servere fizice pe care le partajati cu alte persoane.

Cel mai mare beneficiu al gazduirii VPS este ca aveti acces la niveluri mult mai mari de resurse server. Astfel, performanta site-ului dvs. se va imbunatati de la sine.

Thc.ro pune la dispozitia clientilor cele mai avantajaose servicii de acest tip la preturi foarte convenabile. Gazduirea magazinului online este unica cale de a invinge o criza economica!

ELKO Romania anunță parteneriatul cu Samsung Electronics Romania pentru soluții smart signage

Img_ELKO_Samsung_2

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum, anunță extinderea portofoliului de produse comercializate, prin adăugarea soluțiilor Samsung smart signage. Gama de produse Samsung smart signage oferă integratorilor un plus de flexibilitate în proiectarea și implementarea de soluții integrate pentru orașe și locuințe inteligente sau pentru domeniul supravegherii.

Tehnologia modernă este cea care a permis dezvoltarea orașelor inteligente, a locuințelor super-tehnologizate și a spațiilor cu un nivel de siguranță sporit. Însă toate acestea au fost posibile prin implementarea de soluții integrate, care reunesc o multitudine de componente hardware și software, alese de fiecare dată în funcție de necesități, scenariu de utilizare și buget. Practic, astfel de abordări sunt cele care ne fac viața mai ușoară și ne permit să fim mai eficienți. Acesta este motivul pentru care ELKO se concentrează pe aceste soluții și oferă integratorilor și partenerilor din România cele mai performante echipamente necesare pentru dezvoltarea acestor domenii. Alături de branduri de top din domeniul supravegherii video, smart city sau smart building, ELKO Romania își completează acum portofoliul cu display-urile profesionale Samsung, inclusiv soluții de tip outdoor sau window displays.

”ELKO are ca strategie dezvoltarea continuă a portofoliului prin adăugarea de produse performante ce vin în întâmpinarea cerințelor partenerilor noștri. În acest context, gama de display-uri profesionale Samsung completează oferta noastră pentru domeniile smart city și smart building, precum și pentru zona de supraveghere video și securitate. Prin parteneriatul nostru cu Samsung Electronics Romania, portofoliul ELKO este îmbogățit cu soluții profesionale pentru mediul de afaceri.”, a declarat Carmen Stanciu, General Manager ELKO Romania.

Prin parteneriatul cu Samsung Electronics Romania, ELKO va distribui în România produsele din categoria business-to-business dezvoltate de producătorul coreean. Printre acestea se numără o serie de echipamente dedicate utilizării în interior sau exterior, precum ecrane destinate camerelor de control centralizat al securității sau soluții de afișare publică digitală. Cu ajutorul acestor soluții, utilizatorii pot urmări, de exemplu, într-un mod mult mai eficient, fluxurile de date de orice natură și se pot adresa publicului cu mesaje personalizate. Pentru captivarea atenției publicului țintă, soluțiile de afișaj digital oferă un avantaj competitiv prin afișarea de mesaje dinamice în timp real și o experiență de vizualizare deosebită.

Pentru a monitoriza mai multe fluxuri de informații în mod eficient, factorii de decizie trebuie să aibă acces la informații clare, iar tehnologia de afișare trebuie să asigure o bună calitate a imaginii și eficiență operațională, să fie fiabilă, pentru a face diferența în luarea celei mai bune decizii. Toate aceste soluții pot fi integrate cu echipamente profesionale din portofoliul actual ELKO, completând astfel oferta dedicată rețelei de integratori. Portofoliul care include acum produsele Samsung va oferi un plus de flexibilitate în dezvoltarea de soluții complete, cu care integratorii se pot adresa unui segment de piață mai larg.

De la modernizarea sălilor de conferințe și reinventarea modului de a colabora – atât în educație, cât și în mediul de afaceri – până la creșterea nivelului de siguranță publică, ELKO Romania va oferi partenerilor săi mai multe posibilități de a-și optimiza soluțiile, în funcție de cerințele specifice ale clienților. În acest fel, ELKO își respectă promisiunea de extindere a portofoliului prin adăugarea de produse performante, capabile să îmbunătățească viața de zi cu zi. La rândul său, Samsung se bucură de o colaborare cu un distribuitor cu experiență pe piața B2B, axat pe promovarea soluțiilor integrate, cu competențe în dezvoltarea de proiecte de securitate și supraveghere video.

RAZER BLADE STEALTH 13, LA FEL DE MIC, DAR ȘI MAI RAPID

Picture1

Echipat printre altele cu un ecran de 120Hz și cu noile soluții grafice NVIDIA® GeForce, Razer Blade Stealth 13 este cel mai rapid Ultrabook™ de gaming cu diagonala de 13” din lume

BUCUREȘTI, 22 aprilie 2020  – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a dezvăluit noul Razer Blade Stealth 13, un nou nivel al Ultrabook-urilor de gaming. Blade Stealth 13 este primul Ultrabook din lume cu un ecran de 13.3” de 120Hz, bazat pe noile plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti și o versiune mai rapidă, cu un consum de 25W, a procesorului Intel® Core™ i7-1065G7. Noul Blade Stealth 13 încorporează și o tastatură mai rapidă și mai eficientă alături de memorie LPDDR4X, toate componentele fiind găzduite de obișnuita carcasă de aluminiu cu finisaj mat.

“Razer Blade Stealth 13 este cel mai puternic Ultrabook din lume, pe care am reușit să-l îmbunătățim și mai mult,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President al Systems Business Unit din cadrul Razer. “Noul Razer Blade Stealth 13 dă startul noii generații de ultraportabile concepute pentru gaming, oferind echilibrul perfect dintre funcționalitate și performanță.”

Picture2

Noul Blade Stealth 13 include cel mai rapid ecran de 13.3” din lume cu un refresh rate de 120Hz, o caracteristică disponibilă momentan doar pe Blade Stealth 13. Refresh rate-ul îmbunătățit asigură o redare vizuală rapidă și precisă, făcând țintele, dar și textul afișat mai ușor de distins. Ecranul oferă o rezoluție de 1920×1080 pixeli, sub o suprafață mată pentru a reduce efectele de reflexie.

Pentru creatorii de conținut alături de alți utilizatori care se bazează pe tehnologia touch, Blade Stealth 13 este disponibil și în varianta echipată cu ecran tactil cu rezoluție 4K bazat pe Gorilla® Glass. Afișajul 4K este perfect pentru editarea foto-video, indiferent de locația utilizatorului.

Fiecare model Blade Stealth 13 redă 100% din spectrul sRGB, fiind calibrat special din fabrică pentru a garanta imagini vii și o afișare precisă a culorilor, indiferent dacă vorbim de rularea de jocuri video sau de crearea ori de urmărirea de conținut audio-video. Ecranul este încadrat de margini deosebit de subțiri, de doar 4.9mm, cea superioară găzduind un Webcam HD cu senzor IR compatibil cu tehnologia Windows Hello. Webcam-ul HD este esențial pentru a putea păstra legătura cu familia, pentru a putea participa la teleconferințe sau pentru a putea organiza întâlniri de la distanță.

Cel mai nou Blade Stealth 13 se bazează pe noua placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, care, datorită celor 4GB de memorie GDDR6 și celor 1.024 de nuclee NVIDIA CUDA®, oferă performanțe sporite cu până la 80% față de GeForce GTX 1050. Noua soluție grafică le permite jucătorilor să se bucure de cele mai noi jocuri de tip battle royale în toată splendoarea lor pe un notebook cu diagonala de 13 inci, o experiență posibilă doar pe Blade Stealth 13. Nu lipsește nici tehnologia NVIDIA Optimus™, care permite Blade Stealth 13 să prioritizeze fie performanța, fie durata de funcționare, adaptându-se fiecărui scenariu de utilizare.

Alături de noul GPU, ultrabook-ul găzduiește versiunea cu un consum de 25W a procesorului Intel Core i7-1065G7, echipat cu patru nuclee și capabil să atingă viteza de 3.9Ghz GHz prin tehnologia Intel Turbo Boost. Procesorul de 25W reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de versiunea standard de 15W, oferind un spor performanță susținut. Rezultatul se traduce printr-un framerate crescut și timpi reduși de randare.

Razer Blade Stealth 13 este echipat cu un port USB-C Thunderbolt™ 3, o tehnologie exclusivă  Intel, ce permite o rată de transfer crescută și o funcționare plug and play fără cusur cu Razer Core X eGPU (comercializat separat). Conectarea Core X eGPU le permite utilizatorilor să se folosească de puterea aproape oricărei plăci grafice în sistem dual-GPU cu placa GeForce GTX 1650 Ti din Blade Stealth pentru a completa sarcini intensive de randare sau modelare 3D.

 Picture3

Noul Blade Stealth 13 încorporează și o nouă tastatură, cu un buton Shift drept de dimensiuni complete și butoane direcționale cu înălțimea înjumătățită, caracteristici ce oferă o experiență de utilizare mai eficientă. Nu lipsește nici iluminarea Razer Chroma RGB, tastatura putând fi personalizată alegând dintre 16,8 milioane de culori și efecte de iluminare disponibile prin aplicația Razer Synapse 3.

Pe lângă noua tastatură, Blade Stealth 13 se poate lăuda și cu 16GB de memorie LPDDRX ce rulează la o viteză de 3733MHz. Creșterea vitezei duce la îmbunătățirea performanței în cazul aplicațiilor care folosesc în mod intensiv resursele CPU.

Blade Stealth 13 rămâne cel mai compact laptop de gaming din lume, având dimensiuni de doar 1,5 x 30,2 x 21 de cm și doar 1,39 de kg, în timp ce oferă performanțele unui laptop de gaming de dimensiuni complete.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Noul Razer Blade Stealth 13 pornește de la 1.999,99 Euro și este disponibil de azi pe Razer.com și în oferta anumitor parteneri de retail din SUA și Canada. Noul Razer Blade Stealth 13 va deveni disponibil în curând și în Europa, China, Asia Pacifică și Orientul Mijlociu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.razer.com/blade-stealth.

IMAGINI DE PRODUS LINK

SPECIFICAȚII COMPLETE LINK

Monitoarele ViewSonic din seria VX85, premiate iF pentru design, optimizate pentru divertisment si calitate de studio

Design ergonomic inteligent si functionalitate USB-C, perfect adaptat confortului de acasa

Bucuresti, 22 aprilie 2020 – ViewSonic, lider global pe piata solutiilor de afisare, anunta faptul ca monitoarele din seria VX85 detin premiul iF pentru design. Proiectate in vederea optimizarii divertismentului pentru acasa, pentru a oferi experiente la o calitate de studio, monitoarele din seria VX85 au o multime de atribute din spectrele ergonomiei si tehnologiei. Sunt disponibile doua diagonale, de 24 de inches si 27 de inches, ambele prevazute cu un design circular inovator, ce permite rotirea in plan orizontal si inclinarea fata-spate pentru un confort optim, alaturi de un sistem practic de gestionare a cablurilor. In acelasi timp, constructia cu rame deosebit de inguste si solutia de reducere a emisiilor de lumina albastra maximizeaza la randul lor nivelul de confort asigurat utilizatorului, indiferent de mediul de utilizare.

“Experienta de 30 de ani detinuta de ViewSonic in proiectarea si producerea de solutii vizuale inovatoare, cu nenumarate premii obtinute, reprezinta cel mai valoros atribut al nostru, caci ne permite sa le oferim clientilor produse care sa ii inspire in activitatea lor, indiferent ca este vorba despre munca, de activitatea de invatare sau relaxare. Datorita designului subtil si inteligent, seria VX85 a obtinut prestigiosul premiu iF pentru design, ceea ce demonstreaza ca este perfect adaptata preferintelor utilizatorilor in materie de confort, ceea ce permite crearea cadrului ideal pentru obtinerea celei mai bune experiente vizuale.”, a spus Oscar Lin, Director al Diviziei de Monitoare de la ViewSonic.

Premiul iF pentru design – Aspect estetic si practic

Designul inovator circular al monitoarelor din seria VX85 permite atat functia de inclinare fata-spate in intervalul -5o/+20o, cat si rotirea in plan vertical de pana la 30o pentru o experienta vizuala cat mai placuta, precum si aspectul fara expunerea in exces a cablurilor. Ecranul IPS cu rame ultra-inguste asigura o prezenta eleganta, iar utilizatorii cu simt artistic vor aprecia cu siguranta sistemul de fixare VESA ascuns, precum si finisajele negru si argintiu mat, caracteristici nepretuite pentru decorarea cu bun gust a locuintei.

Excelenta in design atinsa de VX85 a fost recompensata cu premiul iF pentru Design, acordat pentru experienta de „divertisment partajat” oferita intr-o gama larga de aplicatii vizuale. Aspectul elegant si suportul texturat ce joaca rol de sistem pentru ascunderea cablurilor au fost mentionate ca elemente de design deosebite. In plus, VX85 ofera si o calitate superioara a imaginii, caracterizata de uniformitatea iluminarii din orice unghi ar fi privit ecranul.

Functionalitati incantatoare si usurinta in utilizare

Utilizatorii beneficiaza din plin de flexibilitatea data de portul USB-C cu care sunt prevazute noile monitoare ViewSonic din seria VX85, prin intermediul caruia se asigura suportul audio, video si alimentarea cu pana la 60W, ceea ce confera o convergenta ireprosabila si compatibilitate perfecta cu o multitudine de tipuri de laptopuri, tablete, smartphone-uri si PC-uri. Totodata, monitorul este prevazut cu porturi HDMI, VGA (VX2485) si DP (VX2785), ceea ce garanteaza si mai multa flexibilitate si versatilitate. La randul sau, ambalajul cu aspect de „cutie de pizza” si sistemul de asamblare in 4 pasi care nu necesita niciun fel de scule garanteaza instalarea rapida si fara efort.

Confort vizual si calitate

O experienta vizuala confortabila presupune cele mai inalte standarde de protejare a ochilor si calitate a imaginii, mai ales cand este vorba despre continut care presupune sesiuni prelungite de redare sau partajare vizuala, precum jocuri, filme, seriale sau proiecte pentru munca. Cu noile monitoare VX85 iti poti construi mediul ideal pentru astfel de activitati, fiind prevazute cu tehnologii de reducere a emisiilor de lumina albastra si a tremurului de imagine certificate TUV. Nu in ultimul rand, calitatea deosebita a imaginilor redate este datorata si panourilor cu tehnologie SuperClear IPS, care garanteaza omogenitatea iluminarii si acuratetea sporita, indiferent de unghiul de vizionare.

Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati ViewSonic.com si urmariti paginile dedicate de FacebookInstagramLinkedin si YouTube.

Allview donează 150.000 de măști către Direcțiile de Sănătate Publică din țară

Direcțiile de Sănătate Publică vor primi 150.000 de măști, pentru a asigura necesarul nevoilor imediate atât pentru angajații acestora, cât și pentru personalul instituțiilor din județ, direct implicate în lupta cu COVID-19.

„În această perioadă este important să dăm dovadă de solidaritate, empatie și implicare. Primii care ne-au arătat prin propriile fapte toate acestea, sunt cei aflați la datorie zilnic în lupta împotriva pandemiei de coronavirus: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanțe, angajații DSP, polițiștii, jandarmii și toți cei care, prin natura serviciului, sunt supuși pericolului de a contacta virusul. Prin aceste donații ne dorim două lucruri, să le arătăm recunoștința față de eforturile depuse de ei dar și să îi ajutăm să diminueze riscurile la care se supun.” a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

În perioada următoare, compania va dona și altor instituții, ONG-uri sau forme de organizări sociale cu scop umanitar, pentru a contribui la reducerea transmiterii comunitare a virusului COVID-19.

Allview în lupta cu COVID-19

Ca parte a efortului comun împotriva pandemiei și pentru a contribui la reducerea suprasolicitării sistemului de sănătate românesc, compania continuă acțiunile de sprijin prin donarea de echipamente de protecție și consumabile medicale, instituțiilor de sănătate publică și private, precum și unor ONG-uri. Printre beneficiari se numară: Institutul Național De Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Dr. I.A. Sbarcea Brașov, Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, Spitalul Clinic Colentina, Primăria Municipiului Brașov, Asociația Beard Brothers, Asociația Îngrijire Acasă, Hospice Casa Speranței și lista nu se va termina aici. Compania își ia angajamentul de a continua acest demers, pe toată perioada crizei sanitare în care ne aflăm.

Minecraft cu RTX Windows Beta aduce o experiență vizuală splendidă pentru milioane de gameri

 Minecraft RTX Beta

București, 14 aprilie 2020 – Milioane de jucători de Minecraft din întreaga lume vor putea să experimenteze lumile create de ei într-un mod mai real ca niciodată, săptămâna aceasta, când Minecraft cu RTX, cel mai bine vândut joc al tuturor timpurilor va intra în Open Beta și va aduce beneficii precum umbre și lumini realiste, dar și culori vibrante.

„Am lucrat alături de Mojang Studio pentru a cel mai performant ray tracing și AI pentru Minecraft, iar rezultatele sunt absolut incredibile” a spus Jeff Fisher, senior vice president of gaming la NVIDIA. „Există foarte mult entuziasm din partea comunității de Minecraft cu RTX și suntem nerăbdători să vedem ce vor crea.”

Joi, 16 aprilie la ora locală 20:00, jucătorii de Minecraft de pe Windows 10 vor putea descărca gratuit varianta beta a update-ului mult anticipat, unde vor avea parte de o experiență grafică de ultimă generație care include ray tracing în timp real, materiale mai realiste și DLSS 2.0.

De asemenea, NVIDIA oferă jucătorilor și șase noi lumi de Minecraft pe care le pot descărca gratuit din Minecraft Marketplace, pe care le pot experiementa pentru a vedea posibilitățile din Minecraft atunci când beneficiază de ray tracing în timp real.

„Noua mare evoluție pentru Minecraft a venit cu Minecraft RTX” a spus Saxs Persson, franchise creative director Minecraft la Microsoft. „În mod normal, în Minecraft totul bazează pe construții folosind blocuri. Plăcile grafice GeForce RTX transformă lumea Minecraft într-un mod mult mai realist prin adăugarea de efecte de lumină, umbre, reflexii, refracție și multe altele.

Ray Tracing pentru Minecraft

NVIDIA împreună cu Microsoft și Mojang Studios, dezvoltatorul Minecraft au adăugat o formă de ray tracing, numită path tracing pentru versiunea de Windows 10 a jocului. Path tracing simulează modul în care lumina este transportată într-o scenă. Prezintă un model unificat de calculare a luminii pentru mai multe tipuri diferite de efecte care, în trecut, au fost implementate separat folosind rasterizare sau randare hibridă. Printre acestea, se numără:

  • Lumină directă de la soare, cer și alte surse de lumină
  • Umbre realiste
  • Lumină emisivă din suprafațe precum glowstone sau lavă
  • Iluminare globală
  • Reflexii precise în apă și pe suprafețe metalice
  • Materiale transparente precum vitralii, apă și gheață cu reflexie și refracție
  • Ceață volumetrică și raze de lumină

Ray Tracing a fost adăugat în Minecraft folosind API-ul Microsoft DirectX 12 Ultimate. Plăcile grafice NVIDIA GeForce RTX™ sunt singurele plăci video care dispun de nuclee dedicate pentru ray tracing, care permit jocurilor să beneficieze de ray tracing în timp real.

Sistem de materiale realist

BLocurile de construit găsite în Minecraft sunt acum îmbunătățite astfel încât să arate cât mai realist cu ajutorul unei tehnici numite physically based rendering (PBR). Sistemul PBR dispune de proprietăți ale materialelor pentru emisii de lumină, duritate, adâncime și metalicitate, care împreună cu ray tracing oferă efecte precum reflexie, refracție, translucență, transparență și iluminare globală care deschide noi posibilități și moduri de a crea în Minecraft.

Utilizarea AI pentru îmbunătățirea imaginii în Minecraft

Minecraft cu RTX va dispune, de asemenea și de NVIDIA DLSS 2.0. Folosind RTX Tensor cores, DLSS 2.0 este o rețea neuronală de tip deep learning care îmbunătățește frame rate-ul în timp ce generează imagini mai mai plăcute și mai clare. În Minecraft cu RTX, DLSS 2.0 oferă operformanță de 1.7 ori mai mare.

Șase noi lumi minunate în care jucătorii pot experimenta, construi și explora

Pentru a sărbători varianta open beta de la Minecraft cu RTX, NVIDIA a lucrat împreună cu unii dintre cei mai talentați creatori de conținut Minecraft pentru a crea șase lumi, disponibile pentru jucători și care evidențiază posibilitățile pe care Ray Tracing și texturile PBR le aduc jocului. Selectați în baza contribuțiilor fantastice aduse comunității de Minecraft, acești creatori de conținut au livrat rezultate excepționale.

„Lucrurile pe care Minecraft cu RTX le aduce jocului sunt pur și simplu uluitoare” a spus RazzleberryFox, CEO al Razzleberries, partener fondator și lider în Minecraft Marketplace. „Dimensiunea adăugată pe care acest vizual o oferă în Minecraft a revigorat creativitatea colectivă și ne-a permis să creăm noi lumi și experiențe pentru Minecraft care pur și simplu nu erau posibile înainte.”

Cele șase noi lumi pot fi descărcate gratuit din Minecraft Marketplace și includ:

  • Aquatic Adventure RTXde Dr_Bond
  • Color, Light and Shadow RTXde PearlescentMoon
  • Crystal Palace RTXde GeminiTay
  • Imagination Island RTXde BlockWorks
  • Neon District RTXde Elysium Fire
  • Of Temples and Totems RTXde Razzleberries

Minecraft cu RTX va veni sub forma unui update gratuit mai târziu în acest an pentru utilizatorii care dețin Minecraft pe Windows 10. Jucătorii se pot înscrie pentru beta-ul Minecraft Windows 10 RTX prin intermediul Xbox Insider Hub pe 16 aprilie. Lumile beta vor putea fi descărcate gratuity de pe Minecraft Marketplace pe 16 aprilie. Jucătorii vor avea nevoie, de asemenea, de un GeForce RTX 2060 sau mai mult, dar și de cel mai recent NVIDIA Game Ready Driver.

Minecraft randat în timp real cu ajutorul ray tracing, materialelor realiste și NVIDIA DLSS 2.0 poate fi văzut în acest gameplay trailer sau în sreenshot-uri, ambele oferite de NVIDIA. Presa poate accesa mai multe informații pe pagina www.nvidia-press.com.

 

Huawei seria MateBook D, laptopurile ideale pentru o experiență impecabilă în orice context de lucru, la ofertă specială

La achiziționarea oricărui laptop din seria MateBook D, clienții primesc cadou un set de accesorii utile

Ofertele speciale sunt disponibile în magazinele partenere

București, 10 aprilie 2020 – Huawei Consumer Business Group dezvăluie o serie de oferte speciale pentru laptop-urile Huawei MateBook D14 și D15, disponibile până pe 17 aprilie în magazinele partenere, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de a lucra de la distanță. Astfel, consumatorii sunt invitați să exploreze calitățile laptopurilor din seria D, recent lansate, alături de accesorii esențiale pentru o experiență completă de lucru, indiferent de unde activează.  

Pentru a fi alături de consumatori în perioada aceasta, HUAWEI  a creat un ecosistem special format dintr-un laptop Huawei Matebook D14 sau MateBook D15, o imprimantă, un mouse și un backpack. Acesta vine în sprijinul consumatorilor tineri, pentru care învățatul trebuie să rămână eficient și de la distanță.

„Laptop-urile din seria Matebook D14 și D15 sunt echipate cu o baterie extraordinară, astfel că, indiferent de numărul de ore de studiu sau conferințe video pe care utilizatorul le atinge zilnic, laptop-urile vor avea nevoie de o singură încărcare.”, a declarat Mircea Buza, Sales Director Open Market HUAWEI. „Alături de parteneri, am reușit să punem la dispoziție o ofertă completă care să răspundă nevoii actuale de a lucra eficient de acasă. Astfel, utilizatorii se pot bucura de un spațiu de lucru complet și performant, chiar și de acasă, cu laptop, imprimantă, mouse și backpack cadou. În continuare vom mai veni cu soluții adaptate nevoilor pieței și oferte speciale pentru a fi alături de consumatorii noștri.”, continuă acesta.

Huawei Mobile Store și magazinele partenere Altex, eMAG, Media Galaxy și PC Garage au pregătit o serie de oferte speciale la achiziționarea celor două modele, până pe 17 aprilie, constând într-un pachet cadou de accesorii în valoare de peste 600 lei Astfel, că:

La achiziționarea oricărui laptop din seria MateBook D14/D15, clienții Huawei Mobile Store primesc un set de accesorii utile: o imprimantă, un Mouse Huawei Bluetooth și un Hauwei Laptop Backpack.

La achiziționarea oricărui laptop din seria MateBook D14/D15 din magazinele Altex, clienții primesc gratuit o  imprimantă, un Mouse Huawei Bluetooth și un Huawei Laptop Backpack.

La achiziționarea oricărui laptop din seria MateBook D14/D15, clienții eMAG intră în posesia unui set de accesorii utile cadou: o imprimantă, un Mouse Huawei Bluetooth și un Huawei Laptop Backpack.

La achiziționarea oricărui laptop din seria MateBook D14/D15 din magazinele Media Galaxy, o imprimantă, un Mouse Huawei Bluetooth și un Huawei Laptop Backpack sunt oferite gratuit clienților.

La achiziționarea oricărui laptop din seria MateBook D14/D15, clienții PC Garage primesc un set de accesorii utile cadou: o imprimantă multifuncțională, un Mouse Huawei Bluetooth și un Hauwei Laptop Backpack.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil.

MateBook D – ideale pentru orice tip de conținut

Pe lângă performanțele foarte bune, design-ul modern și autonomia ridicată a bateriei, MateBook D14 și MateBook D15 dispun de ecrane IPS LCD cu rezoluție full HD, dotate cu tehnologie de filtrare a luminii albastre, pentru a proteja privirea utilizatorului.

Atât HUAWEI MateBook D14, cât și modelul MateBook D15 vin cu un ecran HUAWEI FullView. Cele trei rame care încadrează ecranele  au o grosime de 4,8 mm pentru modelul de 14 inci și de doar 5,3 mm pentru 15 inci, ceea ce duce la un raport ecran-corp uimitor de 84% pentru primul și 87% pentru al doilea menționat. Șasiul ușor este accentuat de un design simplificat cu margini curbate, pentru un aspect mai elegant. Camera web este integrată, din considerente de siguranță cibernetică, în tastatura laptopului. Îmbunătățirile mici precum ramele mai subțiri și camera integrată permit Huawei să micșoreze și mai mult forma laptopului. Cu dimensiuni de doar 322,5 mm x 214,8 mm x 15,9 mm, HUAWEI MateBook D 14 este unul dintre cele mai mici și mai ușoare laptop-uri de 14 inci din categoria sa de preț, oferind o experiență de vizualizare extinsă într-un pachet portabil. Valabil și pentru HUAWEI MateBook D 15, care, pentru categoria lui de preț, este unul dintre cele mai subțiri și mai ușoare laptop-uri de 15,6.

Sub învelișul anti-reflexie, panoul IPS 16:9 de 14 inci suportă o rezoluție Full HD (1920×1080) și un unghi maxim de deschidere de 178°, în timp ce panoul IPS 16:9 de 15,6 inci suportă o rezoluție Full HD (1920×1080) și un unghi maxim de deschidere de 178°. Ambele ecrane sunt premium, astfel că ele sunt ideale pentru orice tip de conținut, fiind certificate TÜV Rheinland pentru emisie redusă de lumină albastră, permițând o protecție mai bună a ochilor.

Pentru o interoperabilitate impecabilă și facilă cu telefoanele mobile, HUAWEI a implementat pe seria de laptopuri MateBook D14, D15, MateBook 13 precum și MateBook X Pro funcționalitatea Huawei Share – o soluție avansată de conectare a telefonului mobil cu laptopul și de partajare multi-ecran între cele două device-uri mobile.

FivePlus Solutions sprijină antreprenorii prin servicii gratuite pentru un management eficient al campaniilor Google Ads și Facebook Ads

solidaritate-cu-mediul-de-afaceri-PPC-mare

Antreprenoriatul românesc trece printr-o perioadă dificilă din cauza crizei declanșate de răspândirea virusului COVID-19. Un număr mare de antreprenori este forțat să-și închidă activitatea sau să reducă din resurse, fie ele umane sau materiale.

Se fac prioritizări în ceea ce privește alocarea de bugete, iar de cele mai multe ori, bugetele de marketing sunt primele care au de suferit. Însă, există riscul ca aceste decizii să fie pripite, fără existența unei analize care să determine cea mai bună strategie pentru următoarea perioadă.

Deși este de înțeles instinctul de a stopa promovarea în această perioadă, păstrarea campaniilor active poate reprezenta un atu în lupta cu o competiție slabă.

Astfel, Agenția FivePlus Solutions vine cu o nouă acțiune de susținere a mediului de business. Suntem alături de companiile care au nevoie de ajutor oferind servicii Google Ads si Facebook Ads gratuite. Prin intermediul acestor servicii, afacerile vor putea să își optimizeze corect investițiile în promovarea online sau vor obține consultanță pentru reorganizarea strategiei din online.

Acest sprijin face parte dintr-o serie de campanii realizate de agenția FivePlus Solutions pentru business-urile care se luptă să-și păstreze activitatea. Prima inițiativă a pornit prin oferirea de servicii SEO gratuite, iar în funcție de disponibilitate, vom încerca să venim cu inițiative noi pentru sprijinirea business-ului românesc.

Serviciile pe care le oferim sunt de auditare a conturilor de promovare Google Ads, respectiv Facebook Ads și de consultanță privind promovarea în mediul online. Am ales aceste variante pentru că este important să ne aliniem noilor cerințe ale pieței; consumatorii și-au schimbat comportamentul de cumpărare, s-a realizat trecerea de la achizițiile din offline la cele din online ș.a.m.d.

Analiza realizată în cadrul auditului contului de promovare va putea identifica sincopele apărute în cadrul promovării, dar și bineînțeles noile oportunități. Vor fi sugerate recomandări de strategii și implementări care să conducă la îmbunătățirea performanțelor.

Chiar dacă unele business-uri nu mai pot susține promovarea în această perioadă este bine să se pregătească pentru momentul în care lucrurile se vor îndrepta și vor trebui să reintre în lupta cu concurenții din domeniu.

Dacă ești antreprenor sau reprezinți o companie și ai nevoie de îndrumări în gestionarea campaniilor de promovare PPC poți apela la serviciile pe care noi, agenția de marketing online FivePlus le oferim gratuit.

Accesează pagina campaniei și alege unul dintre serviciile de promovare online gratuite oferite de specialiștii noștri.

Este important ca în această perioadă să fim solidari și să încercăm să contribuim la susținerea sectoarelor afectate de pandemia COVID-19. De altfel, încurajăm toate inițiativele care au rolul de a susține economia și de a lupta împotriva răspândirii virusului.

Împreună putem salva economia românească!

Xiaomi’s Revenue Exceeds RMB200 Billion in 2019 All Segments Grow Despite Headwinds, Adjusted Net Profit of RMB 11.5 billion Both Beat Consensus

1200px-Xiaomi_logo.svg

Strengthen Leading Position in Smart Living Market, Driven by Successful 

“Smartphone + AIoT” Dual-Engine Strategy

Hong Kong, March 31, 2020 — Xiaomi Corporation (“Xiaomi” or the “Group”; Stock Code:1810), an internet company with smartphone and smart hardware connected by an Internet of Things(“IoT”) platform at its core, today announced its audited consolidated results for the year ended December 31, 2019.

In 2019, Xiaomi achieved solid growth across all business segments. The Group’s total revenue exceeded RMB200 billion for the first time, reaching RMB205.8 billion, up 17.7% year-on-year (“YoY”), representing a 9-year CAGR of 112%. Adjusted net profit was RMB11.5 billion, up 34.8% YoY. 

In the fourth quarter of 2019, Xiaomi’s total revenue grew by 27.1% to RMB56.5 billion. Adjusted net profit was RMB2.3 billion, increasing by 26.5% YoY.

2019 Financial Highlights

  • Total revenue was approximately RMB205.84 billion, up 17.7% YoY beat market consensus;
  • Gross profit was approximately RMB28.55 billion, up 28.7% YoY;
  • Non-IFRS adjusted net profit was RMB11.53 billion, up 34.8% YoY, beat market consensus;
  • Earnings per share were RMB0.0423;
  • The aggregate amount of cash resources was RMB66 billion.

4Q2019 Financial Highlights

  • Total revenue at historical high of approximately RMB56.47 billion, up 27.1% YoY, the best performing quarter of the year;
  • Gross profit was approximately RMB7.84 billion, up 38.5% YoY;
  • Non-IFRS adjusted net profit was RMB2.34 billion, up 26.5% YoY.

Xiaomi Founder, Chairman and CEO Mr. Lei Jun said, “Despite headwinds from the Sino-US trade war and global economic downturn, Xiaomi stood out in 2019 with a commendable set of results as our revenue exceeded RMB200 billion for the first time. We also celebrated several key milestones, ranging from the successful launch of our dual-brand strategy as Xiaomi and Redmi are spun-off and independently operated, the affirmation of ‘5G+AIoT’ as our strategic roadmap, to our inaugural entries into the prestigious ranks of the Fortune Global 500 and BrandZ’s Top 100 Most Valuable Global Brands.”

“While the entire world is still under the dark shadows of COVID-19, we have maintained our keen focus on efficiency to tide over this economic ‘black swan’ with everyone. At Xiaomi, we firmly believe that our long-term business success is underpinned by technological innovations, and to that effect, we plan to invest RMB50.0 billion in the next five years, as we relentlessly focus on technological innovation and user experience to grow our loyal Mi Fan base. Overall, we remain committed to using technology to connect and improve lives everywhere in future.”

Annual Performance Review

Multi-Brand Strategy Off to a Good Start

Smartphone Business Seized 5G Market Share

In 2019, Xiaomi’s revenue of the smartphones segment reached RMB 122.1 billion, up 7.3% year-over-year. In the fourth quarter of 2019, revenue of the smartphones segment was RMB30.8 billion, an increase of 22.8% year-over-year. For 2019, Xiaomi shipped 124.6 million units of smartphones while in the fourth quarter, shipments were approximately 32.6 million, up 30.5% year-over-year. According to Canalys, for the fourth quarter of 2019, Xiaomi achieved the highest year-over-year smartphone shipments growth among the top five smartphone companies. 

Since January 2019, Xiaomi and Redmi were separated into two standalone brands to operate, and the dual-brand smartphone strategy has made solid progress during the year. The Redmi brand continued to pursue the ultimate price-performance ratio across different price points and make innovative technologies readily accessible to the mass market.

According to Canalys, the Redmi Note 7 was the best-selling smartphone model among all models made by Chinese companies in terms of global shipments in 2019.  In December 2019, Redmi launched its first 5G smartphone, Redmi K30 5G, with pricing starting from RMB1,999, making it the first 5G smartphone priced below RMB2,000, accelerating the adoption of 5G smartphones by a larger population.

The Xiaomi brand, on the other hand, focuses on pioneering advanced technologies and successfully established a solid foothold in the premium smartphones segment. It launched the flagship 5G smartphone models the Mi 10 and Mi 10 Pro in February 2020. The Mi 10 Pro received the highest scores from DXOMARK for overall camera, video and photography performance.

In 2019, the average selling price (“ASP”) of the Group’s smartphones increased by 2.2% year-over-year. and the gross margin of the smartphone segment increased to 7.2% from 6.2% in 2018. In 2020, Xiaomi will continue to focus on 5G smartphones development and strengthen its presence in the premium smartphones segment, which will lead to further ASP expansion.

IoT Business Growing from Strength to Strength 

2019 is the first year for the Group’s implementation of its “Smartphone + AIoT” dual engine strategy. In 2019, Xiaomi’s revenue of the IoT and lifestyle products segment was RMB62.1 billion, an increase of 41.7% year-over-year and accounted for 30% of the total revenue from 25% in 2018. In the fourth quarter of 2019, revenue was RMB19.5 billion, up 30.5% year-over-year.

In 2019, the annual Xiaomi smart TVs shipments in mainland China exceeded 10 million units, which is believed to set an unprecedented result in China’s TV industry. The global TV shipments reached 12.8 million units, up 51.9% year-over-year. According to AVC, Xiaomi TV shipments ranked first in mainland China and fifth globally in 2019. Xiaomi also ranked first in India in terms of smart TV shipments for seven consecutive quarters as of the fourth quarter of 2019, according to IDC.

As one of the world’s leading consumer IoT platforms, Xiaomi continued to expand its IoT user base. As of December 31, 2019, the number of connected IoT devices (excluding smartphones and laptops) on our IoT platform reached 234.8 million units, an increase of 55.6% year-over-year. Xiaomi AI assistant “小愛同學” had over 60.4 million MAU in December 2019, an increase of 55.7% year-over-year. In December 2019, MAU of MIUI increased by 27.9% year-over-year to 309.6 million.

According to Canalys, Xiaomi was the world’s largest smart wearable device (including smart watch and wristband) brand in 2019 by shipments. Besides, Xiaomi’s IoT products won over 50 renowned design awards around the world in 2019.

Nearly Half of Total Revenue from Overseas Markets  

In 2019, Xiaomi’s revenue from overseas markets was RMB91.2 billion, up 30.4% year-over-year. In the fourth quarter of 2019, overseas revenue grew 40.7% year-over-year to RMB26.4 billion, accounting for 46.8% of total revenue. Currently, Xiaomi products are present in more than 90 countries and regions around the world. According to Canalys, Xiaomi’s smartphone shipments ranked top five in 45 countries and regions in 2019.

In the fourth quarter of 2019, Xiaomi was the largest smartphone brand in India by shipments for ten consecutive quarter, capturing a market share of approximately 28.7%, according to IDC.

In the Western Europe, Xiaomi continued to expand market share. According to Canalys, Xiaomi smartphone shipment in the region grew 115.4% year-over-year in the fourth quarter of 2019. Its smartphone shipments in Spain, France and Italy grew by 65.7%, 69.9% and 206.2% respectively. 

In 2019, Xiaomi’s overseas IoT revenue grew rapidly, driven by the robust sales of the best-selling IoT products in overseas markets, including our smart TVs, wristbands, TWS earphones and electric scooters.

Diversified Internet Services Contributing Further to the Group’s Revenue

In 2019, Xiaomi’s revenue from Internet Service reached 19.8 billion, up 24.4% year-over-year. For the fourth quarter, revenue was RMB5.7 billion, up 41.1% year-over-year. In December 2019, the global monthly active users(“MAU”) of MIUI increased by 27.9% year-over-year to 309.6 million with mainland China’s MAU of MIUI standing at 109 million. 

Xiaomi continued to make progress in diversifying revenue sources for Internet Services. For the fourth quarter of 2019, its Internet Services revenue outside of advertising and gaming from mainland China smartphones(including those generated from the Youpin e-commerce, fintech, TV internet services and overseas internet services) increased by 112.6% year-over-year and accounted for 43% of total internet services revenue, driving the growth of the internet business. In the fourth quarter, advertising revenue and gaming revenue were RMB3 billion and RMB874.4 million respectively, up 17.8% and 44.4% year-over-year respectively.

Impact of Covid-19 Outbreak

In early 2020, the COVID-19 epidemic spread across the world, Xiaomi experienced temporary disruption in production in February and March 2020, but the production capacity has since recovered to 80% – 90% of normal levels. 

For mainland China market, during the peak of the outbreak, Xiaomi’s offline sales were affected as most of Mi stores were closed or operated at shortened hours with significantly lower customer traffic. However, due to its advantages in online channels, Xiaomi is relatively less affected. 

For overseas market, with a strong global foothold and continuous expansion into new markets, Xiaomi remains optimistic about the long-term potential of the overseas markets. 

Notably, user traffic of Xiaomi’s internet services, such as video and online games, recorded solid growth as people stay at home. 

Investment and Development Strategy

As of December 31, 2019, Xiaomi had invested in more than 290 companies with an aggregated book value of approximately RMB 30.0 billion. In February 2020, Roborock, one of Xiaomi’s investee companies, was successfully listed on the Science and Technology Innovation Board of Shanghai Stock Exchange (“STAR Market”) in China, becoming its first ecosystem investee company to list on the STAR Market. By expanding the ecosystem, Xiaomi will accelerate the rollout of new complementary products and services, enabling the Group to grow its user base in mainland China and globally.

Performanțe economice solide pentru Huawei Consumer Business Group în 2019

1

HUAWEI își menține poziția de al doilea cel mai mare brand de smartphone-uri din lume

Smartphone-urile HUAWEI și HONOR dețin 17,6% din cota de piață globală în anul 2019, conform datelor publicate în Raportul Anual 2019

Rezultatele au fost prezentate ieri, în cadrul conferinței digitale, dedicate Raportului Anual Huawei

București, 1 aprilie 2020 – Huawei Consumer Business continuă să înregistreze o creștere puternică, având un total de 240 de milioane de smartphone-uri livrate pe tot parcursul anului. În 2019, veniturile din vânzările Huawei Consumer Business au atins 467.3 de miliarde CNY, în creștere cu 34% față de anul trecut, compania raportând progrese în dezvoltarea ecosistemului AI Life pentru toate scenariile și dispozitivele, incluzând laptop-uri, tablete, accesorii și ecrane inteligente.

HUAWEI a publicat Raportul Anual pentru 2019, în care detaliază performanțele economice solide din ultimul an. Veniturile globale din vânzări ale companiei înregistrează o creștere de 19.1% față de anul precedent și ating 858.8 miliarde CNY în 2019. Dintre acestea, pe primul loc se află veniturile anuale de pe piața din China, care au atins 506.7 miliarde CNY în 2019. Urmează veniturile din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), cu un total de 206 miliarde CNY, cele din regiunea Asia-Pacific care însumează 70.5 miliarde CNY și cele din America, care numără 52 de miliarde CNY. Profitul net a ajuns la 62.7 miliarde CNY, iar fluxul de numerar din activitățile operaționale a atins 91.4 miliarde, în creștere cu 22.4% față de anul trecut. Ca parte a angajamentului de a investi constant în inovație, HUAWEI a dedicat sectorului de cercetare și dezvoltare (R&D) 15.3% din veniturile sale din 2019, ceea ce înseamă131.7 miliarde CNY. Investițiile totale în industria R&D din ultimul deceniu depășesc acum 600 miliarde CNY.

În 2019, Huawei Carrier Business Group a înregistrat venituri totale de 296.7 miliarde CNY, Huawei Enterprise Business a raportat un total de 89.7 miliarde CNY, iar Huawei Consumer Group deține performanța în categoria de vânzări, cu un total înregistrat de 467.3 miliarde CNY.

În 2019, Consumer BG s-a concentrat în toate activitățile sale asupra experienței oferite utilizatorilor. Într-o lume complet conectată și inteligentă, HUAWEI oferă constant consumatorilor o experiență plăcută și inspirată, prin intermediul tuturor dispozitivelor disponibile în portofoliu, ceea ce ajută la consolidarea poziționării HUAWEI ca brand premium pe piața globală.

  • Strategia Seamless AI Life și inovațiile de ultimă oră în toate categoriile de produse

În 2019, Consumer BG a continuat să adere la strategia „1 + 8 + N” Seamless AI Life, dintre care „1” reprezintă smartphone-uri, „8” reprezintă tablete, PC-uri, dispozitive VR, purtabile, ecrane inteligente, dispozitive audio inteligente, boxe inteligente și căști, iar „N” reprezintă dispozitive omniprezente Internet of Things (IoT).

Această strategie este bazată pe Harmony OS și HiAI și susține inovația colaborativă în cadrul ecosistemului de smart home HiLink și ecosistemului Huawei Mobile Services (HMS). Totodată, Seamless AI Life oferă utilizatorilor experiențe hardware și software mai bune și permite interconectarea și partajarea funcționalităților între toate dispozitivele, inclusiv smartphone-uri. Strategia le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență inteligentă, care permite partajarea datelor între diferite scenarii și tipuri de dispozitive.

Bazându-se pe strategia Seamless AI Life, HUAWEI continuă să inoveze, pentru a îmbunătăți experiențele oferite utilizatorilor prin intermediul smartphone-urilor, dar și pentru a explora în mod activ extinderea portofoliului de produse non-smartphone: computere, purtabile și ecrane inteligente. Aceste inovații unice au atras deja aprecierea clienților și partenerilor din întreaga lume.

Smartphone-uri: În 2019, au fost livrate peste 240 de milioane de smartphone-uri HUAWEI și HONOR, cu o creștere de peste 16% față de anul anterior, iar livrările de smartphone-uri 5G au depășit 6,9 milioane de unități. Potrivit rapoartelor firmelor de cercetare de piață IDC și Strategy Analytics, smartphone-urile HUAWEI și HONOR dețin 17,6% din cota de piață globală în 2019, ceea ce înseamnă că HUAWEI și-a menținut poziția de al doilea cel mai mare brand de smartphone-uri din lume. În plus, deține cea mai mare cotă de piață a smartphone-urilor 5G.

Vizibilitatea pe piață a flagship-urilor HUAWEI a crescut și mai mult. În 2019, livrările flagship-urilor din seriile Mate și P au depășit 44 de milioane de unități, în creștere cu 53% față de anul anterior. Consumatorii au comparat revoluționarul senzor RYYB HUAWEI SuperSpectrum și obiectivul SuperZoom în stil periscop ale smartphone-urilor HUAWEI Seria P30 cu ochelarii pentru vedere nocturnă și telescoapele. Livrările din această serie au depășit 20 de milioane de unități în opt luni de la lansare.

2

HUAWEI P30 Pro este dotat cu un senzor RYYB de 1/1,7 inci. În combinație cu stabilizarea optică a imaginii HUAWEI (OIS) și cu o diafragmă largă f/1,6, telefonul poate atinge ISO maxim de 409.600 și poate obține o sensibilitate la lumină superioară, zgomot redus al imaginii și o reproducere îmbunătățită a culorilor, așa cum se observă în aceste fotografii cu Calea Lactee, realizate cu HUAWEI P30 Pro în Namibia.

3

HUAWEI P30 Pro este dotat cu un obiectiv SuperZoom integrat în șasiul ultra subțire, care suportă zoom optic 5x, zoom hibrid 10x și zoom digital 50x. Obiectivul utilizează o prismă pentru a îndoi lumina la un unghi de 90 de grade, oferind utilizatorilor o vizibilitate și mai mare.

HUAWEI este pionier și lider în categoria telefoanelor pliabile 5G, HUAWEI Mate X fiind prima incursiune în acest domeniu. Cu o conectivitate puternică și experiențe inteligente interactive pentru utilizatori, HUAWEI Mate X reprezintă o inovație puternică în categoria de smartphone-uri. HUAWEI Mate Xs, lansat oficial în februarie 2020, ridică în continuare ștacheta și consolidează leadership-ul HUAWEI în materie de telefoane pliabile 5G.

4

HUAWEI Mate Xs prezintă un design unic Falcon Wing. Cu peste 100 de piese interconectate, sistemul de balamale schimbă eficient modurile smartphone și tabletă, permițând dispozitivului să ofere performanțe excelente și o experiență de utilizator impecabilă, fără pliuri sau fisuri atunci când este pliat sau deschis complet.

PC-uri: PC-urile HUAWEI (de exemplu, HUAWEI MateBook X Pro) se bucură de inovații unice precum OneHop File Sharing și Multi-screen Collaboration și le oferă consumatorilor experiențe interactive pe mai multe dispozitive. În 2019, livrările de PC-uri HUAWEI au crescut cu peste 200% față de anul precedent. 

Tablete: Veniturile din categoria de tablete HUAWEI și-au menținut creșterea, în ciuda unei scăderi generale a pieței globale de tablete. HUAWEI MatePad Pro, lansat în noiembrie 2019, dispune de ecran pe toată partea frontală, cu un raport ecran-corp de 90%. Este un asistent de birou avantajos, primind un feedback pozitiv pe piață. Conform unui raport al companiei de cercetare de piață IDC, cota HUAWEI pe piața de tablete din China a depășit Apple în T3 și T4 din 2019, ajungând pe locul 1.

Dispozitive purtabile și audio inteligente: Dispozitivele purtabile și audio inteligente și-au menținut creșterea rapidă, stimulate de vânzările puternice ale HUAWEI WATCH GT 2 și FreeBuds 3, primele căști open-fit True Wireless Stereo (TWS) din lume, cu anulare activă a zgomotului.

Livrările de dispozitive purtabile și audio inteligente au crescut în 2019 cu 170% și respectiv cu peste 200% față de anul precedent.

Ochelarii inteligenți lansați în colaborare cu Gentle Monster îmbină perfect tehnologia și moda, devenind un adevărat trend imediat după lansare.

Ecrane inteligente: În 2019 au fost lansate dispozitivele cu ecran inteligent Huawei Vision și Honor Vision, hub-uri inteligente pentru interacțiuni și experiențe pe mai multe ecrane, precum și în centre de control IoT și centre media și de divertisment. Dispozitivele cu ecran mare au fost transformate în asistenți inteligenți casnici, smartphone-uri „de casă” cu ecrane super mari ce găzduiesc ecosistemul HiLink și super panourile home theater. Produsele HUAWEI cu ecran inteligent au stabilit o nouă tendință pentru industria de televiziune.

Dispozitive VR: Greutatea și volumul HUAWEI VR Glass reprezintă doar o treime dintr-un headset VR obișnuit, redimensionând complet factorul de formă al acestei categorii de produse. Fiind un accesoriu perfect pentru smartphone-urile 5G, HUAWEI VR Glass oferă o experiență VR imersivă în scenarii 5G și sparge barierele computing-ului prin VR Screen Mirroring. Acest lucru le permite consumatorilor să profite din plin de cantitățile uriașe de resurse media și de divertisment disponibile pe smartphone-urile lor.

  • Îmbunătățirea chipset-urilor pentru toate scenariile, sistemelor de operare și a serviciilor cloud globale

Pentru a garanta o viață AI perfectă pentru consumatori, HUAWEI dezvoltă în mod activ capabilitățile de bază necesare pentru furnizarea chipset-uri, sistemelor de operare și serviciilor cloud pentru toate scenariile. Cu o competitivitate și o experiență de utilizator îmbunătățite considerabil, produsele HUAWEI pentru toate scenariile au fost bine primite de consumatorii din întreaga lume.

Chipset-uri: Portofoliul HUAWEI a fost extins de la chipset-uri pentru dispozitive mobile la chipset-uri pentru toate scenariile. În 2019, au fost lansate numeroase procesoare pentru diferite dispozitive, inclusiv Kirin 990 5G pentru flagship-uri și Kirin A1 pentru căștile TWS și alte accesorii.

5

Kirin 990 5G are la bază procesul de ultimă generație 7nm + EUV, care oferă cele mai competitive performanțe, eficiență energetică și densitate a tranzistorului din industrie. 10,3 miliarde de tranzistoare sunt integrate într-o zonă de dimensiunea unei unghii, transformând Kirin 990 5G 2019 în cel mai complex SoC 5G comercial, cu cele mai multe tranzistoare și cele mai complete funcții.

Fiind primul System-on-Chip (SoC) 5G din lume și primul SoC ce integrează un modem 5G, Kirin 990 5G folosește un proces de fabricație 7nm + EUV de ultimă generație. Acest lucru îi conferă un nivel inegalabil de performanță și eficiență energetică. Bazat pe conectivitatea excepțională 5G furnizată de Balong 5000, Kirin 990 5G este primul SoC 5G cu frecvență completă care suportă atât arhitecturi non-standalone (NSA), standalone (SA), cât și benzi cu frecvență completă TDD/FDD. Kirin 990 5G atinge viteze de descărcare de 2,3 Gbit/s și viteze de încărcare de 1,25 Gbit/s la sub 6 GHz. Astfel, Seria HUAWEI Mate 30 le oferă consumatorilor o experiență 5G de neegalat.

Kirin A1 este primul SoC BT 5.1 și BLE 5.1 ​din industrie și dispune de conectivitate eficientă și stabilă, procesare audio robustă și capabilități superioare anti-interferențe. Kirin A1 suportă și interacțiuni inteligente și naturale între dispozitive și oameni și oferă o calitate audio premium și experiențe de joc captivante, datorită feedback-ului acustic instant.

Sisteme de operare: Inovațiile în tehnologiile software de bază precum compilatoarele a făcut posibilă trecerea de la optimizarea interfeței de utilizator (UI) de nivel superior la dezvoltarea sistemului de operare pentru toate scenariile. Această optimizare oferă sistemului de operare capabilități puternice, pentru a realiza colaborare pe mai multe ecrane și pentru a oferi o experiență inspirată și inteligentă consumatorilor pe toate dispozitivele și pentru toate scenariile.

Fiind o tehnologie software de bază dezvoltată in-house, HUAWEI ARK Compiler oferă mecanisme noi pentru compilarea și rularea sistemelor și aplicațiilor. De asemenea, este primul compilator static, capabil să funcționeze la același nivel cu mașina virtuală Android. HUAWEI ARK Compiler abordează problemele Android de eficiență în operare la nivel de bază, în timp ce Deterministic Latency Engine asigură executarea sarcinilor de sistem în mod ordonat și eficient, aducând utilizatorilor experiențe fluide.

EMUI 10.0 aplică pentru prima dată conceptul de sistem distribuit pentru toate dispozitivele și scenariile. Sistemul software poate extrage capabilitățile hardware ale dispozitivelor și le poate furniza aplicațiilor de nivel superior prin pool-ul de resurse virtuale. Acest lucru permite aplicațiilor să solicite inteligent mai multe dispozitive la cerere. Prin utilizarea EMUI 10.0, consumatorii pot beneficia de colaborarea inteligentă a mai multor dispozitive și se pot bucura de o experiență de înaltă calitate egală cu utilizarea unui dispozitiv virtual incredibil de puternic.

Harmony OS bazat pe Microkernel este un sistem de operare inteligent, distribuit, de generație următoare, care poate fi implementat pe mai multe dispozitive. Acesta decuplează capacitățile hardware de la dispozitive și conectează diferite dispozitive prin tehnologia virtual bus distribuită, permițând aplicațiilor să solicite cu ușurință capabilitățile hardware periferice ale altor dispozitive. Harmony OS le oferă consumatorilor o experiență fără probleme între dispozitive și îndeplinește noile cerințe pentru sistemele de operare din era inteligentă, pentru toate scenariile.

Huawei Mobile Services: HUAWEI a dezvoltat constant capabilități de bază în serviciile cloud din întreaga lume. HMS sunt acum disponibile în peste 170 de țări și regiuni. În plus, pentru a sprijini aceste servicii, HUAWEI a înființat 6 centre de operațiuni regionale și 15 centre de date în întreaga lume.

În același timp, HUAWEI valorifică toate capacitățile unice în sinergia cip-dispozitiv-cloud, pentru a îmbunătăți constant experiența de aplicații HMS în jurul strategiei Seamless AI Life. Multe dintre aplicațiile din portofoliul HUAWEI, precum AppGallery, HUAWEI Browser, HUAWEI Assistant, HUAWEI Video, HUAWEI Music, HUAWEI Reader, HUAWEI Themes, HUAWEI Mobile Cloud și HUAWEI Wallet, au fost lansate în întreaga lume. Până la sfârșitul anului 2019, HMS avea peste 400 de milioane de utilizatori activi lunar și câștiga un număr tot mai mare de consumatori.

Ecosistemele deschise HMS și HiLink pentru dezvoltatorii din întreaga lume

  • Ecosistemul de aplicații: Consumer BG creează permanent o competitivitate ce vizează ecosistemul și experiențele. HMS le permitedezvoltatorilordin întreaga lume să acceseze rapid și convenabil întregul ecosistem pentru inovația aplicațiilor și partajarea resurselor ecosistemului.

HMS Core oferă capabilitățile cheie care îi pot ajuta pe dezvoltatori să se axeze pe inovație. Acest lucru le permite să acceseze cu ușurință ecosistemul HMS și să distribuie în mod inteligent aplicațiile pe toate dispozitivele și pentru toate scenariile, în întreaga lume. În 2019, HUAWEI a dezvăluit capabilitățile cip-dispozitiv-cloud către dezvoltatori, inclusiv HMS Core, cum ar fi Maps, Machine Learning, Scan, Account, Push, In-App Purchases și Ads. De asemenea, a lansat la nivel global Quick App și HUAWEI Ability, ajutând dezvoltatorii de aplicații să ofere experiențe inovatoare de aplicații pentru 600 de milioane de utilizatori de dispozitive HUAWEI din întreaga lume.

HUAWEI HiAI, o platformă deschisă de AI pentru dispozitive inteligente, a intrat în faza 3.0. Cu arhitectura sa cip-dispozitiv-cloud, HUAWEI HiAI dezvăluie capabilități de chipset, aplicații și servicii, permițând dezvoltatorilor să utilizeze capacitățile de procesare AI puternice ale HUAWEI pentru a reduce substanțial costurile și a stimula inovația pentru experiențe de aplicații optime și inteligente. La început, HUAWEI HiAI 1.0 suporta numai dispozitive unice. 2.0 s-a extins pentru a suporta dispozitive precum smartphone-uri, tablete și ecrane inteligente. Acum, HUAWEI HiAI 3.0 merge și mai departe, reunind resurse hardware, pentru a forma super dispozitive. Alimentate prin AI distribuită, dispozitivele se consolidează reciproc, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă.

Datorită capabilităților deschise menționate mai sus, aplicațiile mainstream globale și regionale au fost lansate rapid pe AppGallery și peste 55.000 de aplicații au fost integrate cu HMS Core la nivel global. AppGallery este disponibil în peste 170 de țări și regiuni, oferind o gamă uriașă de aplicații globale și locale de înaltă calitate. Platforma oferă experiențe unice, inovatoare și inteligente, protejând în același timp intimitatea utilizatorului. În 2019 au fost înregistrate 210 miliarde de descărcări de aplicații din AppGallery, iar numărul de utilizatori activi lunar a depășit 400 de milioane. Quick App disponibilă pe AppGallery aduce experiențe revoluționare de aplicații mobile utilizatorilor dispozitivelor Huawei, care pot rula aplicații fără a le instala. QuickApp va construi un nou ecosistem de aplicații în era 5G.

6

Stânga: Conferința HUAWEI pentru dezvoltatori din 9 august 2019, la care au participat peste 600 de experți tehnici ai HUAWEI și aproape 6.000 de dezvoltatori și parteneri din întreaga lume, care au discutat despre crearea unui ecosistem nou, orientat spre viitor, pentru era inteligentă și pentru toate scenariile, sub tema „Regândirea posibilităților”. Dreapta sus: Aproximativ 200 de dezvoltatori și parteneri care au participat la Ziua Dezvoltatorilor HUAWEI (HDD) Asia-Pacific din 2019, organizată în Singapore. Dreapta jos: HDD CodeLabs organizat de Consumer BG în timpul Summit-ului Web din 2019 în Europa.

HUAWEI susține în mod activ dezvoltatorii din întreaga lume pentru a-i ajuta să creeze aplicații care să ofere experiențe inspirate. Pe lângă Conferința Anuală HUAWEI pentru dezvoltatori, în 2019 au fost organizate și 45 de evenimente HUAWEI Developer Day în 32 de țări și regiuni, ceea ce a făcut posibile discuțiile față în față cu dezvoltatori. Până la sfârșitul anului 2019, numărul dezvoltatorilor înregistrați la HMS a depășit 1,3 milioane.

HUAWEI oferă dezvoltatorilor din întreaga lume și serviciul AppGallery Connect, pentru a-i ajuta să opereze eficient în întregul proces de creare a aplicațiilor, de la ideea inițială și dezvoltarea aplicațiilor până la distribuție, operații și analiză. HUAWEI a reînnoit Programul Shining-Star prin creșterea stimulentelor programului de la 1 miliard CNY la 1 miliard USD, pentru a motiva dezvoltatorii să inoveze. În plus, a extins programul în afara Chinei pentru a-i acoperi și pe dezvoltatorii globali și a colaborat cu parteneri de ecosistem lideri în industrie pentru a construi alianțe stimulatoare. DigiX Lab își propune să propulseze și să sprijine inovația dezvoltatorilor din întreaga lume.

Ecosistemul HiLink: Până la sfârșitul anului 2019, platforma smart home HiLink a acumulat peste 50 de milioane de utilizatori și a acoperit peste 1.000 de modele de produse în peste 100 de categorii. Livrările totale de dispozitive IoT care suportă protocolul HiLink au depășit 150 de milioane de unități. De asemenea, HUAWEI a stabilit parteneriate puternice cu peste 600 de branduri de electrocasnice, printre care BSH, Philips, Panasonic, Toshiba, Allegion, Canon, Kärcher, Blueair, Legrand, Sonos, Bose, Haier, Gree și Midea, oferindu-le consumatorilor mai multe opțiuni de calitate pentru o viață inteligentă.

  • Protejarea confidențialității consumatorilor cu tehnologie de ultimă oră și crearea unui brand de protecție a datelor cu caracter personal în care consumatorii pot avea încredere

Consumer BG se angajează să construiască un brand de încredere pentru consumatorii globali în ceea ce privește protecția datelor private. Confidențialitatea este un drept de bază al consumatorilor, iar aceștia ar trebui să aibă control complet asupra datelor cu caracter personal. Protejarea confidențialității este o piatră de temelie a designului produselor HUAWEI, la fel de importantă ca experiența pe care o oferă produsele.

HUAWEI respectă întotdeauna următoarele patru principii de bază în ceea ce privește confidențialitatea utilizatorilor:

  • Transparență:Modul în care prelucrează datele personale este transparent pentru consumatori; aceștia pot lua decizii în funcție de dorințele lor și pot controla în totalitate confidențialitatea datelor
  • Beneficiile utilizatorilor: Orice colectare de date cu caracter personal trebuie să fie în beneficiul consumatorilor oferind, de exemplu, o experiență mai bună
  • Securitate: Protejarea eficientă a confidențialității utilizatorului necesită tehnologii avansate. HUAWEI utilizează tehnologii de securitate lider în industrie pentru protejarea datelor cu caracter personal, îmbunătățind în același timp și experiențele utilizatorilor
  • Conformitate legală: HUAWEI respectă cu strictețe Principiile de confidențialitate general acceptate(GAPP), Regulamentul general al UE privind protecția datelor (GDPR) și toate celelalte legi și reglementări aplicabile în țările în care își desfășoară activitatea

HUAWEI integrează principiile de protecție a datelor cu caracter personal de mai sus în fiecare produs, chiar de la începutul proiectării acestuia, fiind respectate apoi pe tot parcursul dezvoltării produselor. Tehnologiile de vârf au permis obținerea unor rezultate remarcabile în materie de confidențialitate, cu recunoașterea organizațiilor mondiale de top.

De exemplu, seria HUAWEI Mate 30 vine cu microkernelul Trusted Execution Environment (TEE) al HUAWEI. Datele sensibile, precum datele biometrice ale consumatorului și parolele, sunt stocate numai în TEE, în timp ce operațiuni precum verificarea amprentelor digitale, recunoașterea facială și confirmarea parolei sunt efectuate în TEE. Aceasta previne eficient scurgerile de date cu caracter personal. TEE-ul Huawei a obținut următoarele certificări:

  • Certificare Common Criteria (CC) EAL5+, cel mai înalt nivel pe care un kernel comercial OS îl poate obține în timpul certificărilor de securitate
  • Numeroase certificări ale autorităților internaționale de securitate și confidențialitate, inclusiv certificarea EMVCo în industria finanțelor și certificarea UE ePrivacy seal

În domeniul HMS, HUAWEI a lansat un sistem complet de gestionare a protecției datelor cu caracter personal și este lider global în ceea ce privește gestionarea securității datelor, transparența și respectarea confidențialității. Printre cele mai importante inovații în acest domeniu se numără:

  • AppGallery gestionează securitatea aplicațiilor cu un sistem unic cu patru nivele: detectarea comportamentului rău intenționat, scanarea vulnerabilității de securitate, verificarea scurgerilor de date cu caracter personal și recenzii manuale cu nume reale. Acest sistem garantează că sunt disponibile pentru descărcare din AppGallery doar aplicațiile sigure
  • În noiembrie 2019, HMS a devenit unul dintre primii destinatari ai certificării ISO/IEC 27701 privind protecția datelor cu caracter personal eliberată de British Standards Institute (BSI), o organizație de standarde internaționale. Prin urmare, capacitatea de a proteja confidențialitatea utilizatorilor și de a gestiona securitatea informațiilor este recunoscută de organizații de top din lume
    • Crearea unor modele premium de retail și servicii și optimizarea sistemului de vânzări și servicii „last-mile”

În 2019, Consumer BG a explorat și a construit în mod activ modele premium de retail și servicii pentru a îmbunătăți imaginea brandului HUAWEI și pentru a optimiza sistemul de vânzări și servicii „last mile”. Până la sfârșitul anului 2019, HUAWEI avea peste 65.000 de magazine retail și zone de expunere în întreaga lume, incluzând peste 6.000 de experience stores (magazine experențiale).

În 28 septembrie 2019, ca început al eforturilor HUAWEI de a crea un sistem retail global pentru vânzări directe, a fost deschis oficial un Global Flagship Store în centrul MixC World din Shenzhen. Acest magazin a reinventat imaginea tradițională a magazinelor de retail HUAWEI și a devenit „zona de socializare” a orașului, un nou reper cultural. Cu un design sofisticat și o tehnologie de ultimă oră, magazinul oferă un spațiu offline pentru împătimiții de tehnologie, care le permite să studieze, să partajeze, să se conecteze cu cei dragi și să se bucure de experiențe inspirate.

7

Huawei Global Flagship Store din Shenzhen este o clădire cu trei etaje care adoptă conceptul de design „City Square”, îmbinând filozofiile tradiționale chinezești cu cele arhitecturale occidentale. Fațada prezintă o suprafață mare de sticlă cu transmisie ridicată și colțuri rotunjite. Scara unică semi-deschisă conectează clădirea cu mediul din jur, oferind senzația unei comunități fără margini. Clienții pot să se relaxeze și să se întâlnească cu prietenii și să participe la cursurile gratuite organizate de Comunitatea Huawei în fiecare zi, în domenii precum fotografie, videografie, sănătate și fitness. Clienții se pot întâlni și cu profesioniști din diverse sectoare, inclusiv artă și turism. (Stânga: Huawei Global Flagship Store în MixC World, Shenzhen; Dreapta sus: Clienți care încearcă dispozitivele inteligente Huawei la Huawei Global Flagship Store; Dreapta jos: fotograful Alexan Deng împărtășește experiența realizării de fotografii cu smartphone-uri Huawei, în Comunitatea Huawei)

În ceea ce privește serviciul pentru clienți, HUAWEI îmbunătățește constant capacitățile serviciilor de bază și se concentrează pe trei platforme: servicii offline, servicii online și servicii autonome. Pe parcursul anului 2019, a oferit servicii pentru mai mult de 50 de milioane de consumatori. În același timp, a folosit tehnologiile AI pentru o tranziție către servicii inteligente pentru clienți și a primit peste 25 de milioane de întrebări ale consumatorilor prin intermediul roboților.

Până la sfârșitul anului 2019, Consumer BG avea peste 2.600 de centre de servicii offline în 105 țări și regiuni, oferind servicii de reparații convenabile și rapide. În 2019, satisfacția globală a clienților față de serviciile HUAWEI a crescut cu 8% față de 2018. De asemenea, HUAWEI a acceptat peste 1.000 de sugestii și solicitări ale consumatorilor legate de optimizarea produselor și serviciilor, urmărind îmbunătățirea constantă a experiențelor consumatorilor.

Datorită îmbunătățirilor continue realizate de Consumer BG în inovația produselor, construirea ecosistemelor, retail, servicii și alte domenii, recunoașterea și reputația brandului în rândul consumatorilor globali continuă să crească.

Un raport al firmei de cercetare Ipsos a arătat că gradul de awareness global pentru brandul HUAWEI a crescut la 93% în 2019, cu o creștere de 4 puncte procentuale față de 2018. Între timp, aprecierea brandului în rândul consumatorilor la nivel global a crescut la 58% în 2019, de la 49% în 2018. Pe plan global, consumatorii precep din ce în ce mai mult HUAWEI drept un brand elegant, vibrant, inovator, high-end.

În viitor, HUAWEI continuă să adopte strategia Seamless AI Life în 2020. Va investi permanent în inovație și tehnologii de bază precum 5G, AI, AR și VR, îmbunătățind în mod activ experiența consumatorilor și punctele de contact ale consumatorilor – retail, servicii și marketing. Obiectivul principal al HUAWEI este clar: furnizarea unei experiențe inspirate și inteligente pentru consumatori, pe toate dispozitivele și pentru toate scenariile.