C5 si C5 , masini de cinci stele

C5 si C4 castiga cate 5 stele la testele Euro NCAP

·C5 devine cel mai sigur autoturism de pe piata

·C4 devine un reper pentru siguranta pietonala

Citroen C5 si Citroen C4 au obtinut rezultate excelente la testele de siguranta Euro NCAP. Autoturismele au obtinut 36 si respectiv 35 de puncte din 37 posibile. Astfel, Citroen C5 este cel mai sigur autoturism de pe piata din toate segmentele, avand cel mai mare punctaj obtinut vreodata la aceste teste.
C5 si C5 , masini de cinci stele

Citroen C4 a obtinut performante remarcabile la testele de siguranta pietonala cu trei stele posibile din patru. Cu 22 de puncte, C4 a stabilit un nou standard de raportare in zona sigurantei pietonale.De asemenea, Citroen C4 a convins si in privinta testelor de siguranta a pasagerilor copii, adjudecandu-si 4 din cele 5 stele posibile.

Aceste rezultate evidentiaza strategia Marcii de a se concentra pe siguranta, inovatii tehnice si de a acorda cea mai mare atentie designului si dezvoltarii de noi platforme.Vehiculele Citroen sunt in topul segmenetelor lor in ceea ce priveste siguranta. Pentru aceasta mentionam rezultatele deosebite obtinute de C2, C3, C3 Pluriel, C8 si C4 si performanta lui C5 de a fi lider in materie de siguranta!

Testele de impact (si in special cele de impact frontal) au demonstrat performanetele sporite ale sistemelor de protectie Citroen.
Particularizand, C5 a obtinut punctajul maxim la testele de impact frontal, adica 16 din 16 puncte posibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *