In vizita la mexicani si in Thailanda

Se apropie perioada sarbatorilor, asadar, foarte multe persoane au inceput sa se foloseasca de economii pentru a avea parte de niste vacante de neuitat, mai ales ca, in momentul de fata, exista oferte pentru Turcia, dar si oferte pentru Thailanda, la preturi foarte accesibile si ce includ beneficii foarte atragatoare.

Aici putem aduce in discutie, pe langa transportul cu avionul pana in statul respectiv si tranferul aeroport-hotel-aeroport, si cazare la hoteluri cat mai bune si mai cautate, 2 sau 3 mese pe zi plus alte facilitati de genul. Eu sunt una dintre persoanele bucuroase de modul in care agentiile de turism de pe piata, in prezent, cauta sa creeze oferte cat mai atragatoare, sa aiba preturi cat mai mici, astfel incat potentialii clienti sa fie atrasi si sa aleaga sa petreaca sarbatori precum Craciunul sau Revelionul in afara Romaniei.

Mi se pare foarte interesant modul in care detinatorii agentiilor de genul renunta la preturile exorbitante deoarece nu isi mai permit majoritatea persoanelor sa se distreze in astfel de vacante.

Va recomand ofertele de vacante Mexic si vacante Thailanda de la FreeSpirit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *