Cu echipamentul de schi potrivit

Ajuns la munte, urma sa particip la o competitie de ski, in urma careia aveam sa castig atat sprijin financiar, cat si succes in cariera mea de schior. Avand antrenamente zilnice, care erau foarte lungi si de asemenea obositoare, odihna, alimentatia si echipamentul erau punctele mele forte.

Insa, parintii nu isi permiteau sa imi schimbe echipamentele uzate precum clapari schi dupa fiecare competitie si primeam unele noi poate de ziua mea sau de sarbatori, deoarece acestea sunt foarte scumpe.

In dimineata cand sa plec la competitia,  pe care aveam  teama ca o s-o pierd din cauza echipamentului foarte uzat, am gasit pe pat un echipament nou care includea tot ce aveam nevoie si nu numai atat, cand mi-am aruncat ochii mai bine, erau de fapt  doua echipamente!

M-am bucurat tare mult si am ramas perplex. Am sarit in bratele alor mei si au simtit bucuria pe care o simteam si eu cu lacrimi in ochi. Nu imi venea sa cred si ma gandeam mai ales la sacrificiile prin care au trebuit sa treaca ai mei, cumparandu-mi ce aveam nevoie.

La scurt timp, mama m-a lamurit ca a fost ajutata de echipamente ski si asta m-a facut sa am cea mai mare incredere in mine si sa castig competitia si azi mergand mai departe cu cariera mea de schior.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *