Un cadou pe placul oricarei femei

Oare chiar este nevoie sa fie 1 si 8 martie ca sa facem cadouri femeilor? De ce tot mai multi baieti apeleaza doar la aceste zile ca sa fie mai intersanti? Chiar cred ca sunt? De cele mai multe ori, noi, baietii, ne ferim sa facem diverse cadouri fetelor sau femeilor din viata noastra pentru ca avem impresia ca nu o sa-i placa ceea ce ii luam. Ei bine, trebuie sa stiti ca indiferent de intentiile voastre si indiferent de cadourile pe care le faceti, gestul conteaza. Asa eram si eu la inceput.

Cu frica in mine ca poate nu ii place, ca poate refuza si ma mai aleg si cu cateva palme. Oameni buni, femeile adora cadourile. Chiar si daca ii faci un cadou ieftin, sa dai foarte putini bani, ea tot o sa aprecieze si tot o sa te ia in brate si o sa incepi sa sari in sus de bucurie ca ai facut-o fericita. Secretul nu este la ea, ci din contra, este la tine.

12

 

Ca trebuie sa stii sa alegi acele cadouri femei exceptionale. Si mai mult decat atat, sa fie practice.Incearca sa iesi din tipar cu acel cadou. In monotonie sunt deja prea multi parteneri si stim foarte bine ca nu ne place deloc monotonia si sa batem pasul pe loc. Iar atunci cand vei alege un cadou pentru femeia ta scump, in primul rand, trebuie sa ai grija ca acesta sa fie deosebit.

Vedem cum baietii fac anumite cadouri scumpe, insa acestea nu sunt pe placul partenerei pentru ca sunt nu doar chicioase, dar sunt de un banal ce nu poate fi intrecut. Asa ca, daca vrei sa fii acel partener care nu trebuie sa faca un cadou scump pentru a aduce zambetul pe buze unei persoane, fii practic si alege un cadou pentru femei simplu si cu bun gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *