Cu ce poate fi umpluta de obicei o pilota?

Set cuvertura din bumbac si poliester Fiorentina 240x270 cmPilotele fac parte din categoria lucrurilor care nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta. Vara ne invelim cu un cearsaf sau cu o patura, insa in sezonul rece avem nevoie de o pilota potrivita. Pilotele pot fi de diferite marimi si materiale, iar umplutura din ele poate fi de asemenea diferita.

Unele persoane sunt mai friguroase, altele mai putin friguroase. Si, cum iarna incepe sa-si faca simtita prezenta, trebuie sa te gandesti serios la achizitionarea unei pilote de iarna sau a unei lenjerii de pat. Daca vrei sa vezi o serie de modele, intra pe asternuturisiprosoape.ro.

Pilotele, asa cum spuneam la inceput pot fi umplute cu diverse materiale. Astazi vom vorbi despre pilotele umplute cu fibra sintetica, de cele umplute cu fibre de celuloza si de cele umplute cu puf sau pene.

TAC Ocean - lenjerie de pat din bumbac satinat 3D

Piotele umplute cu fibre sintetice sunt intalnite foarte des. Ele au un pret accesibil si prezinta multiple avantaje. Un mare avantaj ar fi faptul ca aceste tipuri de pilote sunt usor de ingrijit. Ele se spala usor si se usuca foarte repede. Fibrele sintetice ii permit aerului sa circule, iar caldura se pastreaza. Un alt avantaj este faptul ca pilotele umplute cu fibre sintetice sunt foarte durabile. Alaturi de pilote puteti alege si una din miile de lenjerii de pat de lux.

Mergem mai departe si vorbim despre pilotele umplute cu fibre de celuloza. Ca si avantaje, acestea sunt aceleasi ca la pilotele umplute cu sintetic. In plus insa, pilotele umplute cu fibre din celuloza absorb si elimina transpiratia.

In final vorbim despre pilotele umplute cu puf sau pene. Datorita acestei umpluturi, o astfel de pilota este pufoasa si calduroasa. Pilotele umplute su puf sau pene sunt si ele usor de intretinut. Cele cu umplutura mai multa sunt mai calduroase.

Alegerea finala iti apartine doar tie. Gandeste-te la ce anume iti doresti de la o pilota si alege-o pe cea potrivita din gama foarte larga de pilote de pe site.

 

TAC Mountain - lenjerie de pat de lux din bumbac satinat imprimat digital

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *