Promotii la televizoare la Dwyn

In ultima vreme tot apar articole in presa ca oamenii nu se mai uita la televizor, in schimb din cate stiu eu, si cam pe unde ma duc lumea chiar se uita la televizor. De fiecare data cand vin de la serviciu, de fiecare data cand merg pe la amici, nu pot sa nu bag de seama ca oamenii aprind imediat televizorul.

Pana si eu, care sa zicem ca ma uit mai putin la televizor decat la ceilalti, atunci cand primesc vizitatori, de fiecare data aprind televizorul pentru ca trebuie sa creez si o atmosfera intre mine si ei. Si pentru acest lucru, televizorul este de aur de fiecare data. Asa ca, pentru cititorii mei, trebuie sa va spun, dragilor, ca cele mai bune televizoare le luati la promotii. Si am intrat sa ma uit pe site-uri unde poti sa iti cumperi un televizor cu reducere si am vazut un lucru foarte interesant.

Ca cei de la Dwyn daca te abonezi la news letter-ul lor, si pentru ca se apropie Craciunul, iti dau un voucher valoric foarte dragut cu care poti sa iti cumperi unul dintre televizoare la promotii. Hai, spuneti voi, cat de interesanta este aceasta idee? Plus ca, daca nu iti plac televizoarele, poti sta fara griji pentru ca pe site-ul celor de la Dwyn gasesti aproximativ 200 de branduri internationale.

Asta inseamna ca ai produse de cea mai buna calitate si cu renume. Iar eu doar ce m-am abonat la al lor news letter pentru a primi ofertele lor mai repede decat le afiseaza ca sa stiu atunci cand le urca direct pe site ce trebuie sa-mi cumpar si cat costa. E o idee draguta de care este pacat sa nu profiti. Eu deja vreau sa-mi mai iau un televizor cu LCD pentru dormitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *