De ce sa nu-ti muti lucrurile cu oricine?

Cand trebuie sa te muti dintr-o locuinta in alta, deseori apelezi la prieteni pentru a te ajuta. Ei sunt primii care-ti vin in mine. Insa este aceasta cea mai buna solutie? Din moment ce vrei ca totul sa fie transportat in siguranta, iti spunem noi ca nu. Cel mai sigur e sa ceri ajutor de specialitate de la firmele specializate, cum ar fi MovingBox. Detalii pe http://movingbox.ro/.

Sunt o multime de motive pentru care ar trebui sa renunti la ideea de a transporta lucrurile cu oameni care nu sunt specialisti in astfel de activitati.

• Pot fi impachetate rau
Toate lucrurile pe care le ai au o anumita valoare, de la vase si haine, pana la mobila si electronice. Daca nu impachetezi lucrurile asa cum ar trebui, daca nu folosesti materiale de protectie speciale, ele pot suferi pe durata transportului. Daca insa apelezi la o firma ca MovingBox, specialistii vin cu tot felul de cutii speciale si cu tot felul de alte materiale menite sa ofere cea mai buna protectie.

• Pot fi manipulate fara grija
Cand apelezi la cunoscuti pentru a te ajuta la mutat, nu poti sti cat de atent iti vor manipula acestia lucrurile. Multi nu sunt atenti si nu prea-i intereseaza din simplul motiv ca nu sunt lucrurile lor. Firmele specializate insa nu sunt asa. Ele iti vor manipula toate lucrurile cu atentie, astfel incat sa ajunga la destinatie in stare perfecta.

• Trebuie mai apoi sa chemi pe cineva sa te ajute la ansamblat
Cand apelezi la prieteni/rude/cunostinte pentru a te muta, acestia e posibil sa te ajute, insa te lasa cu toate in casa si pleaca, pentru ca mai au si alte treburi de facut. Firmele de mutari care se respecta, nu vor proceda astfel. La cererea ta, bineinteles, ele te vor ajuta sa si asamblezi mobila mutata. Asadar, scapi de o grija in plus.

• Nu ti le asigura nimeni in cazuri de nedorit
Cand beneficiezi de serviciile unei firme serioase de mutari, aceasta iti poate si asigura bunurile, astfel incat sa nu stai cu nici un fel de grija. Pot face acest lucru si prietenii tai? Nu.

• Nu trebuie sa stie nimeni toate lucrurile pe care le ai tu in casa
Oamenii sunt de multe ori rai si invidiosi. Nu trebuie sa stie oricine ce lucruri ai tu in casa sau cate haine ai. Firmele de mutari nici gand nu au sa iti tina evidenta. Cand vine vorba insa de cunostinte, nu se stie niciodata.
• Nu trebuie sa-ti faci obligatii fata de nimeni
Se spune ca atunci cand un prieten/cunoscut iti face un serviciu, ai oarecum o obligatie la el. De ce sa iti faci astfel de obligatii, cand ai posibilitatea, ca in schimbul unei sume de bani sa beneficiezi de cele mai bune servicii de mutare?

Trebuie sa gandesti bine lucrurile si sa nu te lasi influentat de faptul ca astfel de servicii se platesc, pe cand prietenii te ajuta gratuit. Mai bine sa apelezi la profesionisti, decat sa iti para rau ca ai apelat la amatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *