Amintiri de la o nunta

Saptamana trecuta a trebuit sa merg la nunta celei mai bune prietene a mea, am avut atat de multe de aranjat pur si simplu nu am gasit deloc timp pentru mine. Nici macar nu am avut timp sa imi caut o rochie asa ca cu doar doua zile inainte de fericitul eveniment eu comandam o rochie pe internet. Nu imi vine sa cred ca a venit chiar la timp pentru petrecere.
A doua zi eram in forma cu noua rochita asa ca am putut participa la toate traditiile din ziua nuntii. Spre seara ne-am indreptat spre restaurant, acolo desigur ca a trebuit sa imi schimb rochia si incaltamintea, este foarte greu sa dansezi pe tocuri de 10 cm mai ales cand muzica este asigurata de o formatie nunta.

Pur si simplu a trebuit sa imi iau niste balerini, desigur si acestia pregatiti pentru eveniment de acasa. Nu stiu cum mireasa a rezistat o ora pe acele tocuri infernale. Dar cand a reusit sa scape de invitati si sa mearga sa isi schimbe incaltamintea incomoda am reusit sa o intreb cum a reusit sa aleaga aceasta formatie din atatea zeci de formatii nunta.

Desigur ca nu am avut timp de discutii pentru ca aceasta formatie nunta Bucuresti tocmai trecuse la o hora si mama soacra a venit sa ia mireasa la dans. Am urmarit cu atentie intreaga petrecere si mi-am putut da seama cat de multe diferente exista intre aceasta formatie si restul de formatii nunta Bucuresti. Cred ca prietena mea a facut cea mai buna alegere atunci cand a optat pentru formatia Bucuresti, chiar ne-am distrat de minune la aceasta petrecere si am avut parte de o seara minunata. Oare eu cum voi proceda la propria mea nunta? Voi avea curajul sa apelez tot la ei sau ma voi lasa influentata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *