Suc de aloe vera pentru o zi senina

Fiecare zi imi aduce noi provocari. Oamenii ma suna, ma roaga cateceva, au nevoie de un sfat sau de ajutor. Cineva trebuie sa plateasca facturile si sa faca si curat.
Mai e cazul ca si geamurile sa fie sterse uneri, iar pantofii spalati. Din cand In cand e cazul sa pregatesc si mancarea preferata pentru vreunul din membrii familiei. Mai sunt drumurile pe care le am de facut.

Intotdeauna exista ceva de rezolvat, ceva de facut, cineva care sa aiba nevoie de ceva, sau vreun lucru urgent de pus la punct. Imi iau agenda, scotocesc prin ea la inceputul fiecarei zile si imi fac un plan pentru reusita. Dimineata prefer sa consum suc aloe vera. Simt ca imi da toata energia de care voi avea nevoie peste zi, ma va tine treaza, iar organismul meu ramane sanatos.

Sucul de aloe vera ajuta corpul sa elimine toxinele sedimentate de la nivelul intestinului. Este realizata astfel absorbtia substantelor nutritive in mod corect si sanatos si ficatul functioneaza la capacitate normala, maxima. Reface tesuturile deteriorate si imbunatateste digestia.
Sucul de aloe vera reprezinta un adjuvant in acnee, celulita sau pentru vergeturi. Calmeaza de asemenea si arsurile provocate de soare, iar caderea parului este ameliorata. Altfel, hidrateaza si fortifica parul uscat.
Aloe Vera este recunoscuta din vechime pentru proprietatile de vindecare si pentru beneficiile aduse sanatatii. Aceasta planta are efecte demonstrate de prevenire a cancerului si a leucemiei.
Consumul de aloe vera imbunatateste sistemul imunitar si poate distruge celulele canceroase. A reiesit astfel intr-un studiu realizat in anul 1995, studio care a demonstrat ca aloe vera are proprietati antitumorale.

Despre aloe vera multa lume spune ca este o planta miraculoasa. Utilizarile de legenda au fost transmise de-a lungul anilor si au fost insa consolidate prin inovatie stiintifica si experienta.

Pentru consum, sunt recomandate frunzele mature, cele mai de jos, care se dau prin tocator pentru a obtine sucul minunat. Variante de consum sunt diverse si poti achizitiona pe cea potrivita tie si obiectivelor pe care le ai de indeplinit.
Fiecare zi vine cu provocarile sale si dincolo de asta, sunt convinsa ca ai o serie de dorinte asupra carora lucrezi sa le transformi in realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *