Vacanta in siguranta, cu Generali. Castiga o asigurare si pleaca linistit in concediu

Cu cat se apropie mai mult Sarbatorile de Iarna, cu atat gandul ne zboara la vacanta. Statiunile montane par an de an destinatia favorita pentru Craciun sau Revelion, pentru ca acolo poti practica cel mai bine sporturile de iarna.

Vacanta in siguranta, cu Generali. Castiga o asigurare si pleaca linistit in concediu
Generali insa a pus la punct asigurarea Turist Extreme Adventure, pentru ca tu sa ai parte de o vacanta perfecta de Sarbatori. Aceasta asigurare te protejeaza atat in Romania, cat si in afara tarii, in caz de accident ca urmare a practicarii unui sport extrem, dar si pentru toate tipurile de accidente si imbolnaviri care pot interveni in perioada sejurului. Atentie insa, asigurarea este valabila numai pe teritoriul Europei.

Daca esti detinatorul unei astfel de polite si, printr-o intamplare nefericita patesti un accident pe partie, cu polita Turist Extreme Adventure ai transportul asigurat pana la cel mai apropiat spital si iti sunt achitate si cheltuielile medicale de urgenta ori de transport in caz de invaliditate, totul in limita a 50.000 de euro.

Iar daca pleci cu masina, ai parte de asistenta rutiera in limita a 1000 de euro, dar si echipamentul de iarna este asigurat, in limita a 500 de euro.

Polita de asigurare Turist Extreme Adventure ofera acoperire 24 de ore din 24. Cu alte cuvinte, oricare dintre sporturile mai putin „cuminti” le-ai indragi, cu aceasta asigurare poti sa te bucuri in voie de adrenalina.

Generali mai are o veste buna. Impreuna cu site-ul acasa.ro lanseaza un concurs in urma caruia te poti alege cu o asigurare de calatorie Turist Extreme Adventure. Concursul se desfasoara intre 19 decembrie 2016 si 19 ianuarie 2017. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina de concurs si sa oferi date valide de identificare. Pe data de 19 ianuarie 2017, castigatorul va fi ales in mod aleatoriu, astfel ca toti participantii au sanse egale.

Polita Turist Extreme Adventure de la Generali iti ofera 200 de euro despagubire in cazul in care ti-au fost furate bagajele si 500 de euro in cazul in care hotii au disparut cu echipamentul tau de iarna. De asemenea, beneficiezi si de asistenta rutiera daca ramai in pana cu masina.

Mai mult decat atat, daca in urma unui eveniment nefericit prevazut in contract (deces in familie, incendiu locuintei, citarea intr-un proces) esti nevoit sa intrerupi calatoria planificata, primesti despagubire in limita a 1.000 de euro, suma in care intra contra-valoarea biletului de avion si zilele ramase neconsumate din sejur. Aceasta asigurare prevede si despagubiri in cazul daunelor produse tertilor. Astfel, prin intermediul politei, pana la 1.000 de euro pot ajunge in contul persoanei pe care ai ranit-o accidental in timpul practicarii sporturilor de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *