Curcuminul, tratament pentru… SIDA?

Un subiect inca delicat si sensibil, chiar si in zilele noastre, SIDA (Sindromul imunodeficientei dobandite), este cauzat de infectia cu virusul imunodeficientei umane (HIV). In prezent nu exista nici un tratament de vindecare a infectiei cu HIV… dar se efectueaza studii stiintifice in acest caz, in cautarea unui tratament sau, de ce nu, a unui leac, menit sa salveze vieti.

Da, exista si modalitati de a o trata, astfel incat sa nu evolueze fatal si sa se transforme doar intr-o afectiune cronica. Un exemplu bun ar fi suplimentul alimentar cu extract de curcumin, pe care il gasiti pe site-ul http://www.curcumin95.ro/ .

Chiar testele efectuate in laboratoare specializate au demonstrat: curcuminul blocheaza activitatea HIV- studiile clinice cu pacientii infectati cu HIV arata ca simptomele pot fi blocate de curcumin. Si nu mi se pare o stire asa imposibila, intrucat curcuminul este cel mai puternic antiinflamator si antioxidant natural si este complet lipsit de efectele secundare atat de distrugatoare pe termen lung ale antiinflamatoarelor nesteroidiene.

Si nu o spun eu, o spun cercetarile amanuntite care s-au efectuat pe aceasta substanta, de-a lungul a peste 30 de ani. Daca studiile asupra acestei substante vor continua in acelasi ritm, poate in vitorul apropiat vom vorbi despre un tratament eficient 100% in tratamentul contra SIDA.

Extract95 Curcumin&BioPerine – eficienta dovedita stiintific

O recomandare catre o serie de afectiuni neplacute (afectiuni ale sistemului cardio vascular, guta, artrita, boli intestinale, cancer de prostata etc.) este suplimentul alimentar Iana Life, Extract95 Curcumin&BioPerine.

Combinatia dintre curcumin (ce isi are ‘’radacinile’’ extrase pentru prima oara din turmenic) si BioPerine (extract din piper negru) s-au dovedit de pana la 3-4 ori mai eficiente in cazul afectiunilor enumerate mai sus (si nu numai), decat in cazul in care substantele prezentate (sau altele) au fost administrate separate.

Multa lume isi indreapta, incet-incet, atentia catre tratamentele naturiste. Si au motive intemeiate sa faca acest lucru. Mai multe detalii insa puteti descoperi pe site si puteti comanda de aici Iana Life – Extract95 Curcumin&BioPerine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *