Cum imi aleg fondul de ten

Doamnelor si domnisoarelor, va recomand un fond de ten cu acoperire.
Stiu ca noi, fetele ne dorim dintotdeauna un ten impecabil si stim cat de greu e sa il ai sau s ail obtii. Doar cand esti copil ai un ten impecabil. Din adolescenta si pana la batranete o sa tot ai probleme cu tenul. Mai intai cosuri, apoi riduri. Niciodata nu va fi perfected la mama natura. Stim cu toate acest lucru. Tocmai din acest motiv, fondul de ten cu acoperire vine in ajutorul nostru.

Eu l-am cumparat luna trecuta si ma bucur de un ten fara imperfectiuni. Ne mintim cand ne spunem ca nu avem nevoie de fond de ten pentru a ne simti bine in pielea noastra. Stim cu toate ca iti ofera mai multa siguranta si mai multa incredere. Te vei simti si mai frumoasa si mai bine privita de catre ceilalti. Asta este lumea in care traim si trebuie sa ne adaptam din mers.

Am folosit foarte multe fonduri de ten pana sa il descopar pe acesta. Unele mai bune, altele mai putin bune. Unele mai scumpe, altele mai ieftine. Dar niciunul la fel de bun ca acesta. Am primit complimente pentru tenul meu impecabil chiar si din partea femeilor si stim cu toate cat de rar primim complimente din partea unei alte femei. Mi-am zis mie insami ca daca pana si altele femei imi admira tenul, atunci chiar arata cum ar trebui sa arate un ten perfect. Nu poate decat sa ma bucure acest lucru. Voi continua sa il folosesc pentru ca imi da incredere in mine si ma face sa ma simt mult mai bine in pielea mea.

Daca va doriti un ten perfect cu aspect natural si ingrijit, va recomand acest fond de ten cu acoperire pe care l-am recomandat si cunostintelor mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *