Activitatile team building asigura succesul firmei

Este in interesul managerului sa aiba angajati motivati, multumiti, pregatiti socio-profesional si sanatosi la locul de munca. De asemenea o atmosfera armonioasa este mult mai productiva decat una ostila, de aceea este imperios necesara organizarea de activitati team building.
Desfasurate in mijlocul naturii acestea inseamna eliberarea de stres, efort fizic, aer curat si interactiune directa cu mediul.
Turele de canyoning asigura conditia fizica si ofera privelisti si senzatii de neuitat: pereti verticali de stanca, adevarate ziduri de escaladat, trecerea peste cascade, suvoaie, saritori.
Aceste cascadorii se executa sub arsita soarelui si curentilor puternici de vant ceea ce inseamna sporirea rezistentei organismului. Desi operatiile sunt executate individual, echipa este gata sa ofere ajutor in caz de nevoie si incurajeaza fiecare membru cand acesta se afla in situatii dificile.
A patrunde intr-o pestera inseamna a descifra un mister. Nu se poate intra in subteran fara casca si lampa frontala. Formele de nedescris fac din pesteri adevarate galerii de arta, umbrele prelungindu-se amplifica misterele, linistea care domneste aici se revarsa in sufletul vizitatorului.
Paintball este un joc care demonstreaza ca pentru a castiga este nevoie de un caracter puternic si de lupta, dar si infrangerea face parte din joc, iar participantul trebuie sa si-o asume si sa o accepte decent.
Tehnicile de supravietuire sunt utile pentru toti participantii fiindca ne invata cum sa cooperam pentru a ne pastra viata, cum sa cheltuim eficient energia si sa ne procuram hrana din natura, sa transformam obiectele din jur in unelte.
Un program de supravietuire este flexibil (dupa dorintele participantilor) si cuprinde:
-copierea somnului strabunilor nostri sub cerul liber, în peșteri, în adăposturi din zăpadă, în stâne părăsite sau in constructii improvizate: un bordei sapat in pamant, o casa din crengi sau snopi de coceni utilizand saci de dormit sau hamace.
-prepararea mâncarii la foc, în ceaune sau prin alte metode specifice pe care Vertical Adventure le folosește cu îndemânare
-aprinderea, intretinerea focului dar si improvizarea unei vetre sau sobe
– aprovizionarea cu apa potabila,
– pregătirea taberei: improvizarea unei toalete, a unei cabine de dus
-procurarea hranei
-responsabilitatea fata de bagajele proprii, dar si fata de lucrurile care servesc colectivitatii
-orientarea in spatiu, adapostirea in caz de furtuna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *