Clasificare rafturi metalice

Fiindca rafturile metalice sunt mai rezistente si mai functionale decat cele din plastic sau din lemn este bine sa fim informati de unde putem cumpara aceste produse la pretul cel mai mic si cum se clasifica ele.
Primul criteriu de clasificare se refera la un aspect elementar: daca au mai fost folosite sau nu, in acest caz rafturile metalice fiind noi sau de tip second hand. Daca pe o haina sau o pereche de pantofi raman semne ale folosirii, in cazul rafturilor metalice, daca au fost bine intretinute, nu se poate face diferenta intre cele noi si cele second hand, decat la pret.

Alte tipuri de rafturi metalice sunt: palet classic, drive-in, can tilever, rafturi polite, rafturi anvelope, platforme metalice, mezzanine si rafturi magazine.
Rafturile metalice port-palet suporta o greutate mare si asigura accesul nelimitat la marfa depozitata. Acestea pot fi executate si la comanda dupa dimensiunile clientului. Pe stoc sunt disponibile rafturi port-palet cu o inaltime de pana la 12 metri si diferite adancimi si latimi.

Daca stalpii sunt lacuiti fiind albastri, celelalte componente au aspect zincat. Rafturile metalice tip Drive-in, la care stivuitorul poate aseza sau lua paleti pe orice parte, in timp ce rafturile Drive-thru permit accesul pentru asezare pe o parte si pentru ridicare pe cealalta parte.

Cantilever sunt rafturile metalice ideale pentru depozitele de materiale de constructii cu forme neregulate, unele foarte lungi.
Rafturile metalice polite sunt utilizate pentru piese auto sau pentru marfuri care se expun la bucata. Solutia spatiala economica pentru depozitarea anvelopelor o reprezinta rafturile metalice pentru anvelope pe orizontala sau pe verticala. Pe raft, anvelopa este vizibila, iar clientul atent poate identifica eventualele defecte ale acesteia.

Platformele neintrerupte sunt concepute drept culoare neintrerupte de depozitare a marfurilor
Mezzaninele sunt eficiente fiindca asigura depozitarea pe verticala si exista posibilitatea relocarii lor. Rafturile metalice pentru magazine pot fi mici, medii sau mari, in functie de dimensiunea produselor care vor fi depozitate pe ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *