Extensie din par virgin

Orice femeie isi doreste sa auda remarca: ”Vai, ce mult ti-a crescut parul! Unde ai descoperit tratamentul acesta minunat si in ce consta?”
Cel mai mult ar vrea sa poarte insa extensii par natural de calitate Remy, adica parul acela virgin, asupra caruia nu s-au facut agresiuni fizice si chimice. Este posibil sa coste mai mult aceste extensii, dar durata de viata si aspectul, merita pretul. Poti sa ai acest par des, stralucitor si viu 12 luni, daca il ingrijesti adecvat.

Un set de extensii de par de calitate Remy poate proveni de la 3-4 femei frumoase din lumea intreaga, fiecare cu povestea ei de viata, fiecare aducandu-ti un plus de energie sau de la o singura femeie.
Cert este ca esti norocoasa acum sa le gasesti nu numai in saloanele profesionistilor, ci si in magazinele cele mai bune si mai aprovizionate cu extensii par.

Majoritatea produselor scoase la vanzare pe Lysee.ro. sunt realizate din par virgin, da, parul de calitate Remy nu se incalceste si nu se topeste cand este coafat sau intretinut cu ajutorul aparatelor cu aer cald.
Toate colectiile magazinului: Bronze, Silver, Gold si Platinum sunt facute din par de calitate Remy. Si extensiile cusute sunt facute din par virgin, din par uman de la donatori, dar nu s-a acceptat orice tip de donatori, ci numai cei cu par frumos si sanatos.

Tresele de par Lysee sunt produse usor de utilizat, care nu fac rabat de la calitate si au efect 2 in 1, adica alungesc parul, dar ii ofera si volum. Avantajul treselor este acela ca sunt dintr-o bucata de 25 de centimetri latime, care poate fi prinsa pe parul natural, de la o ureche la alta cu ajutorul celor 5 clipsuri. Tresa lunga de 55 de centimetri costa 280 lei, cea de 60 de centimetri 320 lei, iar cea de 65, 340 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *