Recuzita comertului de succes

Asa cum spectacolele nu se pot desfasura fara recuzita, notiunea de comert civilizat nu poate exista fara analizarea amanuntita a ofertei de rafturi metalice. A investi in recuzita reprezinta securizarea marfurilor si o forma de respect fata de clienti.

Rafturile solide, incapatoare si speciale in care se asaza marfa permit accesul cumparatorilor in mod civilizat la produsele dorite. Marfurile nu pot sta ingramadite pe jos, sa fie acoperite de praf si expuse igrasiei, ci in rafturi aerisite, situate la inaltimea potrivita pentru a fi luate de acolo si analizate in voie.

In concluzie, oricat ar costa rafturile, ele reprezinta recuzita comertului de succes si garantia pastrarii marfurilor in conditii optime.

Necesarul de rafturi magazine se explica prin dorinta oricarui detinator de spatiu comercial de a decongestiona aglomerarea marfurilor si a fluxului cumparatorilor. Expunerea pe verticala a acestora are ca efect spatiu suficient de deplasare a clientului prin magazin cu caruciorul pentru marfa, in plus, oamenii pot trece in voie unul pe langa celalalt.

Fiindca proprietarul raspunde de securitatea clientilor din magazin, el trebuie sa fie prevazator si sa cumpere suficiente turnichete de acces care sa impiedice luarea cu asalt a magazinului cand sunt promotii la tigai sau detergenti sau cand se face aprovizionarea cu ocazia sarbatorilor de iarna sau a altor sarbatori mari. Cumparatorului trebuie sa i se garanteze respectarea spatiului vital in magazin si accesul la marfa, iar turnichetele il ajuta in indeplinirea acestor obiective permitand  de asemenea supravegherea si retinerea eventualilor infractori care pot sustrage marfuri din magazine sau bunurile clientilor.

Din recuzita nu trebuie sa lipseasca masa casa marcat fiindca si comerciantii sunt interesati sa incaseze contravaloarea marfurilor si clientii sa achite costul cumparaturilor.

Un magazin este mai cautat de clienti, pe baza urmatoarelor criterii:

-au cele mai bune si variate marfuri, la preturi imbatabile

– poseda rafturi suficiente ca marfa sa fie frumos expusa privirii

– dispun de suficiente case de marcat ca oamenii sa nu stea la coada sa-si achite cumparaturile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *