Campionatul National Individual Open si Campionatul National al Reprezentativelor de Club Masculin si Feminin, transmise live cu ajutorul Axis Communications si NetRex

image1
Sportul de inalta performanta tine pasul cu tehnologia si ajunge pe ecranele fanilor prin cele mai moderne metode. Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, va transmite live Campionatul National Individual Open si Campionatul National al Reprezentativelor de Club Masculin si Feminin, o competitie organizata de Federatia Romana de Gimnastica. Evenimentul are loc in perioada 1-3 septembrie 2017, in Sala Olimpia din Ploiesti.

Evenimentul va putea fi urmarit live pe Facebook, prin accesarea:

Implementare tehnica

Pentru transmisia live a evenimentului se vor folosi camerele de retea Axis Q1635, Q1615 Mk II si P1365 Mk II, alaturi de solutia profesionala NetRex. Toate cele 3 modele de camere de retea Axis pot transmite continut video Full HD 1080p cu 60 cadre pe secunda, iar Q1635 si Q1615 Mk II dispun si de stabilizare electronica a imaginii. Solutia utilizata se remarca nu numai prin performanta si calitate, ci si prin usurinta in utilizare, caci nu necesita echipamente suplimentare sau personal specializat. Procesul de configurare se realizeaza rapid si intuitiv, solutia software dezvoltata de NetRex care permite transmisia live pe Facebook se instaleaza direct in camere, iar procesarea este realizata de catre echipamentul Axis.

Utilizarea camerelor de retea Axis pentru transmiterea evenimentului sportiv organizat de Federatia Romana de Gimnastica demonstreaza inca o data calitatile deosebite ale echipamentului, dar si abilitatea de a depasi granitele supravegherii video si de a pasi in zona mult mai solicitanta si mai complexa a transmisiilor live.

Agenda Campionatului National Individual Open si Campionatului National al Reprezentativelor de Club Masculin si Feminin

Competitia va debuta pentru publicul larg vineri, 1 septembrie, la ora 16.00, prin concursul masculin, iar ziua se va incheia cu festivitatea de premiere pentru echipe si individual compus, care va avea loc incepand cu ora 18.40. Sambata, pe 2 septembrie, de la ora 16.30, va avea loc concursul feminin, incheiat cu festivitatea de premiere, ce va incepe la ora 18.40. Duminica, 3 septembrie, vor avea loc finalele pe aparate GAF si GAM, de la ora 11.00 la ora 14.00.

Va invitam la un weekend cu gimnastica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *