OPTEX OA-Axis T, senzor dedicat usilor glisante

OPTEX OA-Axis T
OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta disponibilitatea in Romania a unui senzor cu infrarosu dedicat usilor glisante. OA-Axis T este un dispozitiv realizat in conformitate cu legile europene si locale, fiind conform cu EN 16005 si DIN 18650, modelul fiind testat si aprobat de catre organizatia TÜV de certificare a calitatii din Germania.

Seria Optex OA-Axis din care face parte si produsul OA-Axis T este prima de acest gen ce se bazeaza pe un senzor infrarosu, combinand astfel procesul de activare cu cel de securitate. Prin folosirea tehnicii unice de detectie Optex, produsele seriei OA-Axis ofera atat un maxim de securitate cat si o detectie rapida a miscarii din perimetru, ce conduce la activarea usilor de acces.

Performanta senzorului Optex cu infrarosu este superioara, acesta putand detecta orice persoana sau obiect ce se apropie de usile glisante, chiar daca se opresc in fata lor. Aria de detectie este mare, usile pot fi activate chiar daca persoanele transporta bagaje sau se apropie dintr-un unghi adiacent. Tiparul de detectie permite detectarea de oameni si de obiecte de la departare.

Instalarea se realizeaza rapid, iar pentru setarea ariei de detectie se recomanda folosirea finderului Optex Infrared. Instalarea se poate realiza chiar si la o inaltime de trei metri.

Pentru mai multe detalii accesati http://optex.eu/sensor/oa-axis-t-tuv/

Despre OPTEX
OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *