ADATA prezinta noile flash drive-uri USB UV220 si UV320

Portabilitate intr-un design compact, fara capac, si conectivitate intuitiva cu slide

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea noilor USB flash-drive-uri compacte UV220 si UV320, care vin in completarea gamei existente de dispozitive portabile pentru stocare. UV220 functioneaza pe USB 2.0 si are capacitati de pana la 64GB, in timp ce UV320 este echipat cu USB 3.1 si o capacitate de pana la 128GB. Ambele modele au un design fara capac, cu un conector care poate fi retras folosind un mecanism cu slide. ADATA isi mentine angajamentul fata de rolul sau de lider mondial in segmentul USB Flash Drives si va continua sa lanseze noi modele pe masura ce nevoile pietei evolueaza.

USB – un clasic pentru toate nevoile si bugetele
De la USB 2.0 la USB 3.1 5Gbps, ADATA recunoaste ca cererea pentru diverse unitati flash USB ramane puternica. Consumatorii doresc functionalitate, stil, usurinta in utilizare, precum si accesibilitate. Prin urmare, ADATA ofera de la modelul entry-level UV220 la UV320 care este mult mai rapid si alte produse performante ce pot fi regasite in portofoliu. De la 16GB ai UV220 la 128GB oferiti de UV320, doar aceste doua modele clasice acopera o plaja larga si ofera utilizatorilor o multitudine de optiuni pentru stocare si transfer rapid de date.

Fara capac, conectivitate cu slide pentru mobilitate sporita
Designerii ADATA au preferat de mult timp unitatile USB fara capac, deoarece astfel scade semnificativ riscul de defectiuni. Modelele UV220 si UV320 au un astfel de design fara capac, cu conectori USB retractabili in corpul principal al unitatii cu ajutorul unui dispozitiv slide ce poate fi usor controlat cu un singur deget.

Variante de culori pentru toate preferintele
Modelul UV220 este oferit in variante de alb/gri, negru/albastru, navy/royal blue sau roz/turquoise blue. UV320 este disponibil in negru/albastru si alb/verde. Cu atat de multe optiuni privind culoarea, utilizatorii pot face o alegere personala, in functie de preferinte.

 
Portabilitate sigura, cu sistem de prindere
La fel ca cele mai multe unitati USB ADATA, UV220 si UV320 au un sistem de prindere dedicat pentru a putea fi fixate pe o curea, snur, breloc sau alte atasamente. Acest lucru sporeste si mai mult portabilitatea acestora si reduce sansele de a distruge unitatile si de a pierde date valoroase.

Despre ADATA
ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *