Cum aleg un cuptor de pizza pentru afacerea mea

Cuptorul de pizza este un echipament care nu poate lipsi din nici o pizzerie. E nevoie si de alte echipamente, cum ar fi o masa rece pizza, masini de framantat aluatul, feliatoare de mezeluri, etc., insa, in mod categoric nu poti face pizza fara un cuptor pizza.

pizza

Atunci cand faci o astfel de alegere pentru locuinta ta, lucrurile sunt ceva mai simple. Dar, cand e vorba de alegerea unui cuptor de pizza pentru afacerea ta, lucrurile se pot complica.

Ce trebuie sa ai in vedere?

Un aspect important este tipul de combustibil. Cuptoarele folosite in pizzerii pot fi pe gaz sau electrice. In general sunt preferate cuptoarele pe gaz, deoarece cu ajutorul lor se poate realiza rapid un volum mare de pizza si crusta preparatelor va fi mai crocanta. Cuptoarele electrice de pizza le intalnim in general in cazurile in care nu exista gaze naturale.

Cand cumperi un cuptor de pizza pentru afacerea ta trebuie sa iei in calcul si cat de multa pizza vrei sa produci. Cu cat vrei sa prepari mai multa pizza, cu atat ai nevoie de cuptoare mai mari si mai rapide. Alege dimensiunile potrivite, un numar suficient de rafturi pe care pizza sa se coaca si asa mai departe.

In privinta dimensiunilor ai grija ca ceea ce alegi sa se incadreze in spatiul destinat. Asadar, daca ai nevoie de un cuptor de pizza mare pentru un volum mare de preparate, trebuie sa ii asiguri si spatiul necesar.

Acestea sunt cateva dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand vrei sa cumperi un cuptor de pizza pentru afacerea ta.

Nu uita ca vei avea nevoie totodata si de o vitrina frigorifica de banc, de un dulap frigorific congelare, dar si de alte astfel de echipamente care au menirea de a pastra ingredientele si preparatele proaspete si sanatoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *