Ferestre termopane Timisoara – seriozitate si promptitudine !

Seriozitatea și promptitudinea caracterizează compania ferestre termopane Timisoara.
.
.
Seriozitatea și promptitudinea caracterizează compania ferestre termopane Timisoara. Ne-am adaptat pieței, iar ferestre termopane Timisoara. , oferă astăzi atât tâmplărie PVC cu geam termopan, cât și sisteme profesionale de umbrire, dar și sisteme de încălzire.

Fără reclamații și cu recomandările clienților noștri mulțumiți, activitatea noastră s-a extins.

Anii de experiență au făcut să avem lângă noi cele mai bune echipe de montaj și specialiști în domeniu, iar profesionalismul cu care lucrează vă vor îndruma în alegerea și configurația perfectă pentru ca lucrarea dumneavoastră să fie la cele mai înalte standarde de calitate, aspect și siguranță.

Ne-am adaptat pieței, iar ferestre termopane Timisoara, oferă astăzi soluții complete de tâmplărie PVC cu geam termopan, cele mai noi sisteme profesionale de umbrire.

Protecție termică

Un geam izolant poate fi considerat bun dacă valoarea coeficientului de transfer termic este mai mică. Acest coeficient este influențat de:

– Tipul sticlei. Sticla care are cel mai bun coeficient de transfer termic este sticla low-e.

– Grosimea camerei de gaz, determinată de lățimea baghetei distanție dintre cele doua foi de sticlă.

– Gazul de umplere. Cele mai folosite gaze de umplere a geamurilor izolante sunt argonul, kriptonul și xenonul.

Protecție acustică

Izolarea fonică, alături de cea termică, este o problema esențială pentru sporirea confortului locuințelor. Este influențată de:

– Grosimea compartimentului de aer. Cu cât este mai mică grosimea compartimentului de aer, cu atât mai repede se transmite zgomotul

– Grosimea sticlei. Folosirea unei sticle mai groase poate îmbunătăți performanța acustica.

Utilizând o sticla laminată, folia de ranforsare a acestei sticle atenuează vibrațiile sonore.

Protecție antiefracție

Este necesară pentru spații cum ar fi bănci, case de schimb valutar, aeroporturi,etc . Se obține prin folosirea în cadrul geamului izolant a diverselor tipuri de sticle de securitate, rășini pentru laminarea sticlei sau folii antiefracție.

Estetic, ușor de întreținut

Tehnologia a evoluat și sunt disponibile sticle cu pelicule cu autocuratare (bioclean), fiind eliminată spălarea periodică a vitrajelor, în mod special a celor de pe clădirile înalte. Putem utiliza sticla ornament, sablată integral sau cu model; putem monta în interior sproșe de diverse marimi și culori sau jaluzele interioare.

Geamul izolant este alcătuit din:

Panouri de sticlă – două sau trei, în funcție de cerințele aplicației finale

Bagheta distanțier – determină grosimea cavității dintre panourile de sticlă şi poate fi: asamblată cu colțare sau fi îndoibilă – din oțel, din aluminiu sau din materiale compozite care au proprietăți sporite termoizolante şi anticondens – „warm-edge”, „termix”.

Aer sau gaz inert (argon) ce umple cavitatea creata de bagheta între cele două panouri de sticlă

Sigilarea primară se execută cu butil şi se poziționează pe perimetrul baghetei distanțiere realizând lipirea panourilor de sticlă pe aceasta.

Sigilarea secundară se realizează, în funcție de aplicație, cu poliuretan sau silicon şi rolul acesteia este de a închide etanş conturul vitrajului izolant, asigurând o asamblare mecanică stabilă.

Agentul deshidratant (sita moleculară) este introdus în bagheta distanțier, având rolul de a absorbi umiditatea din interiorul pachetului.

Alegeti ferestre termopane Timisoara cu mare incredere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *