Nisipul Iasi-materialul de care aveti nevoie!

Solutia noastra consta in transportul, comercializarea si punerea in opera a agregatelor minerale, naturale sau prelucrate mecanic prin concasare. Dispunem de mijloacele proprii de transport si de prelucrare, precum si de personal specializat si instruit sa satisfaca cele mai ridicate standarde de calitate.
.
.
Solutia noastra consta in transportul, comercializarea si punerea in opera a agregatelor minerale, naturale sau prelucrate mecanic prin concasare. Dispunem de mijloacele proprii de transport si de prelucrare, precum si de personal specializat si instruit sa satisfaca cele mai ridicate standarde de calitate.

Nisipul este un amestec de particule obtinute din roci sparte, cuprinzând granule din roci dezintegrate. Diametrul boabelor variază între 0,06 și 0,15 mm și variază în nuanțe de culoare maro și portocaliu.

Nisip Iasi asigură materiale, forța și alte proprietăți materialelor de construcție, cum ar fi asfaltul și betonul. Este de asemenea, folosit ca un material decorativ în amenajarea teritoriului. Tipuri specifice de nisip sunt utilizate în fabricarea sticlei și ca material de turnare pentru turnarea metalică.

Alte nisipuri sunt folosite ca abrazivi în sablare și pentru a produce șmirghel. Nisipul Iasi este un material semnificativ pentru construcții, dar acest material important trebuie achiziționat cu toată atenția și vigilența.

Grosier de nisip (nisip gros)

Acest tip de nisip grosier este obținut din gropi adânci de aprovizionare abundentă și este în general, de culoarea roșu-portocaliu. Granulația grosieră este ascuțită, unghiulară și cu siguranță fără săruri etc., si este folosită în cea mai mare parte pentru betonare.

Nisip de rau.

Acesta este, în general, adunat de pe malurile râului. Are o calitate fină, spre deosebire de nisipul gros. Acest nisip este, de obicei, alb sau gri și are particule rotunjite. Acest nisip este foarte util pentru construcții, cum ar fi tencuiala și așa mai departe.

Nisip artificial.

Acesta este un substitut pentru nisipul de rau, este, de asemenea, cunoscut sub numele de agregat fin si este fabricat prin strivirea fie granit sau rocă de bazalt folosind procesul de concasare în trei etape de către unele companii. Acest nisip este fabricat în conformitate cu Codurile IS și este o alternativă eficientă nisipului de râu cunoscut.

Nisipul Iasi intra in alcatuirea betonului impreuna cu pietrisul. El trebuie intrebuinat la prepararea mortarelor pentru zidarii si tencuieli , dar poate fi folosit si in alte scopuri. Boabele de nisip au marimea de sub 7 mm, adica materialul trece printr-un ciur de filtrare.

Nisipul Iasi bogat în cuarț este folosit în industria cimentului. Industria construcțiilor folosește nisipul în producerea mortarului, sau pentru pavaje. Gresia este folosită pentru ornarea fațadelor clădirilor. Nisipul este folosit în industria abrazivilor.

Nisip Iasi este utilizat și ca formă (matrițe) în turnătorie. Straturile de nisip servesc ca filtru în epurarea apelor uzate în procesul de recirculare a apei. Nisipul Iasi este important pe plajele sau ștrandurile de pe malul apelor dulci sau sărate. Nisipul Iasi ud este un material pentru sculpturi,

în acest scop fiind organizate concursuri artistice internaționale in nisip. Nisipul Iasi este folosit ca antiderapant pe timp de iarnă, sau se presară la nevoie pe șinele de cale ferată, pentru mărirea aderenței roților locomotivei la șine.

Nisipul Iasi are foarte multe intrebuintari, facandu-se astfel un element important din vietile cotidiene, datorita faptului ca este foarte practic atunci cand este folosit. Asadar, simplificati-va viata, folosind cu incredere Nisip Iasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *