Panourile solare heat pipe-impreuna oferim caldura caminului dumneavoastra !

Panourile solare heat pipe combina performanța și eficiența de vârf cu prețuri extrem de competitive facand din produsele noaste alegerea optima pentru orice proiect de incalzire.
.
.
Panourile solare heat pipe combina performanța și eficiența de vârf cu prețuri extrem de competitive facand din produsele noaste alegerea optima pentru orice proiect de incalzire.

Colectorii de tuburi evacuate utilizează un spațiu vid în fiecare coș de sticlă borosolicat de tuburi pentru a oferi o eficiență de neegalat și o protecție împotriva pierderilor de căldură în orice climă. În caz de rupere a tubului, acesta poate fi îndepărtat și întregul sistem va continua să funcționeze, asigurând o sursă de încălzire care nu va eșua.

Panourile solare heat pipe pot fi dimensionate pentru orice aplicație de încălzire solară, inclusiv sisteme rezidențiale, comerciale, municipale, agricole și industriale.

Aplicarea pe scară largă a echipamentelor de economisire a energiei pe bază de țevi de căldură face o contribuție semnificativă la sarcina de economisire a resurselor. Utilizarea țevilor de căldură ca elemente de proiectare a transferului de căldură și a schimbului de căldură permite crearea unei noi generații de echipamente eficiente pentru sistemele de energie solară.

Conductoarele de căldură sunt utilizate pe scară largă atât pentru a îmbunătăți echipamentul depășit, pentru a spori eficiența, fiabilitatea și durabilitatea, cât și pentru a crea noi eșantioane de înaltă calitate și tehnologie economică. Până în prezent există următoarele sisteme și echipamente pentru energia solară în care se utilizează pe scară largă țevi de căldură: colectoare solare fotovoltaice-termice, colectoare solare termice, centrale fotovoltaice de concentrare și centrale solare concentrate.

Panourile solare heat pipe sunt colectoare solare termice care utilizează tuburi evacuate din sticlă dublă ca absorbant solar. Conducte de căldură de cupru sunt folosite pentru a transfera căldura din interiorul tubului într – un colector de transfer termic, cu aripioare metalice poziționate în interiorul tubului evacuant pentru a ajuta transferul de căldură și menținerea căldurii.

Colectorul de transfer de căldură constă dintr-o conductă de colectare a cuprului prin care trece si circulă lichidul de transfer de căldură (amestec de apă sau apă-glicol). Antetul este proiectat cu porturi de contact uscate, în care țevile de căldură sunt conectate, permițând transferul eficient de căldură.

Nu există apă în interiorul tuburilor evacuante și nici un contact direct între căldurățevile și lichidul de transfer de căldură, ca atare, sistemul este potrivit pentru presiunea din rețea.

Galeria și tuburile sunt atașate la un cadru de montare din oțel inoxidabil,care poate fi montat direct pe un acoperiș cu un pas adecvat. Seturile de cadre sunt, de asemenea cele care permit montarea pe acoperișuri, pereți sau acoperișuri joase. Prin utilizarea kiturile de cadre disponibile în comerț, este posibilă și montarea pe stâlpi.

Panourile solare heat pipe au fost concepuet pentru a se preta unei game largi de configurații de sistem, inclusiv buclă deschisă, buclă închisă, canal de evacuare și chiar termosifon atunci când este cuplat cu un rezervor adecvat.

Colectoarele pot fi instalate

în bănci de până la 10 colecționari în serie (maximum 300 de tuburi) și paralel nelimitat bănci. Colectorii pot fi utilizați atât pentru piața internă, cât și pentru cea comercială aplicații.Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati site-ul nostru web:www.solarcenter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *