Tendintele anului 2018 in amenajarea dormitorului

In momentul in care ne decoram casa ne dorim ca aceasta sa fie cat mai functionala dar si foarte eleganta. Pentru a obtine acest mix de multe ori apelam la tendintele modei din amenajari interioare. Avand in vedere ca peste cateva saptamani vom pasi in anul 2018, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre tendintele modei de care trebuie sa tii cont in cazul in care vrei sa iti amenajezi dormitorul in anul ce sta sa vina.

Si in anul 2018 achizitionarea unei mobile pentru dormitor trebuie tratata cu maxima seriozitate deoarece aceasta este foarte importanta pentru stabilirea modului in care arata dormitorul. Mobila la comanda va fi din ce in ce mai mult in tendinte in anul viitor deoarece achizitionarea unui dormitor la comanda permite personalizarea acestuia, lucru extrem de important pentru modul in care va arata dormitorul.

mob 1

Din punct de vedere cromatic anul 2018 nu aduce multe schimbari atunci cand vine vorba despre culorile ce sunt la moda in amenajarea unui dormitor. Ca si in 2017, si in anul 2018 culorile calde, deschise vor fi in tendinta. Indiferent de stilul pe care vrei sa il abordezi evita utilizarea culorilor inchise deoarece acestea ofera o senzatie neplacuta, senzatie pe care cu siguranta nu ti-o doresti.

Multifunctionalitatea obiectelor ce sunt utilizate in dormitor va fi in mare trend in anul 2018, acest lucru datorandu-se faptului ca pe piata de profil apar din ce in ce mai multe obiecte utile. Pentru a ne putea bucura de beneficiile acestora dar si pentru a ne putea bucura de cat mai mult spatiu in dormitor va trebui sa achizitionam produsele multifunctionale.

Nici din punct de vedere al stilului de amenajare anul 2018 nu aduce multe noutati in ceea ce priveste moda amenajarii dormitorului. Avand in vedere ca aceasta camera este utilizata pentru odihna, stilul clasic va fi si in 2018 printre tendintele modei atunci cand vine vorba despre amenajarea dormitorului deoarece acest stil ofera cel mai bine doza de relaxare de care avem nevoie.

In concluzie, si in anul 2018 tendintele din amenajarea dormitorului urmaresc obtinerea unui grad cat mai ridicat de relaxare, confort, functionalitate si eleganta, lucru care nu poate fi decat pe placul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *