Cum sa-ti faci nunta si mai frumoasa  

 

Este foarte simplu, aducand un magician care este specializat in numere de magie specifice unui astfel de eveniment. Cati miri nu ar vrea sa aiba la nunta lor ceva magic, mai ales porumbeii albi, simbolul puritatii si al sperantei. Desigur ca fiecare viitori miri se gandesc cum sa faca ca nunta lor sa fie cat mai frumoasa, cat mai memorabila si cat mai originala, ceva nou fiind intotdeauna o atractie pentru invitati.

Un magician pentru nunta este o idee adusa in prim plan de Lorenzo-Cristian, un magician de profesie, si care este posibila prin intermediul firmei pe care a creat-o in acest scop. Si intr-adevar, un astfel de concept poate scoate o nunta din tiparele normalului, oferindu-le atat mirilor cat si invitatilor o experienta unica.

Poate totodata sa reprezinte si un bun cadou de nunta, ceva cu totul neasteptat. Insa, pregatirea unei nunti necesita multa planificare, asa ca momentul in care magicianul isi face aparitia trebuie sa fie foarte bine planifcat. Asa ca este bine ca cel ce planuieste aceasta discutie sa discute fie cu mirii, fie cu cei apropiati lor, daca se vrea a fi cu totul o surpriza pentru cei doi, dar si pentru participantii la eveniment, care cu siguranta ca nu se vor gandi la asta.

Exista numeroase idei care fac dintr-o simpla nunta una magica, de la artistii muzicali pana la fotografii profesionisti care pot realiza adevarate opere de arta. Insa nimic nu se va putea compara cu un magician, mai ales daca este vorba despre Lorenzo-Cristian ale carui numere ar lasa cu gura cascata pe oricine. Numerele cu porumbei si aparitia diverselor obiecte din joben se numara doar printre cele mai simple. Iar ca pentru un bun inceput de an, cei care au apelat la serviciile lui in luna Ianuarie, pentru orice perioada a anului au avut parte de o reducere de 20%, inca un cadou care nu merita ratat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *