Inchiriere schela metalica – Oferta personalizata

Profita de oferta lunii pentru serviciul de inchiriere schela metalica . Solicita oferta personalizata si beneficiaza de discounturi avantajoase pentru sustinerea afacerii tale!
Inchiriere schela metalica | Depozitul de Schele SRL
Inchiriere schela metalica | Depozitul de Schele SRL

„Servicii personalizate pentru inchiriere schela metalica si echipamente schela metalica, la preturi competitive”
Depozitul de Schele SRL

Depozitul de Schele propune oferte personalizate pentru inchiriere schela metalica si accesorii specializate, avand norme de securitate certificate UE.

Cu un sistem de schele metalice modulare Kwikstage, lotul de schela metalica oferit de catre Depozitul de Schele se deosebeste de schela uzuala datorita unui grad ridicat de flexibilitate.

Formate din stalpi de otel de 2-3m avand sisteme de V-uri la fiecare jumatate de metru, schela metalica Kwikstage permite amplasarea facila, in functie de necesitatile constructiei.

Sistemele de schela metalica permit realizarea de structuri intercalate cu alte structuri metalice pentru asigurarea unui acces facilitat, la inaltime.

Obtine oferta de inchirere schela metalica Kwikstage, cu elemente incluse precum:

– tije standard

– grinzi metalice

– traverse

– podine de lemn

– diagonale

ce se pot asambla cu jack-uri reglabile si cuplaje.

Inchiere schela metalica – Accesorii si componente adaptate

Sistemele de schela metalica de la depozituldeschele.ro sunt dotate cu toate accesoriile necesare pentru instalare, sunt usor de utilizat si permit optimizarea pe orice tip de proiect.

Traversele de intoarcere detin o sectiune din otel presat, ce ofera posibilitatea de a se cupla peste o grinda, pentru a forma o intoarcere de 90° pe un traseu de schela.

Consolele de scandura permit adaugarea unei suprafete de 450 / 675mm la schela, langa cladire.

Grinda pod este proiectata pentru a traversa usi, fatade de magazin si orice deschidere ce necesita acces in mod constant.

Traversele in forma de arc sunt utilizate in interiorul schelelor metalice tip cusca sau ca traverse pentru incarcare. Cu o dimensiune de 2,4 m lungime, traversele in forma de arc detin aceleasi functiuni ca precum traversele obisnuite.

Grinzile de scara prefabricate sunt confectionate din tevi standard de schela si sunt utilizate pentru crearea unei punti peste obstacole sau accesul sub schela, avand o lungime de 4-6 m.

Contact inchirere schela metalica – Depozitul de Schele SRL

Profita de oferta de pret a lunii, solicita ofertare personalizata pentru serviciul de inchiriere schela metalica de la Depozitul de Schele SRL.

Fa-ne o vizita online la www.depozituldeschele.ro/inchiriere-schele-metalice/ sau suna la 0735 211-091.

Depozitul de Schele sustine afacerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *