Stil Oriental sau Modern?

Mare dilema. Alegerea unui amumit stil pentru o simpla bijuterie. Dar cu atatea lucruri care imi plac, nu e de mirare. Imi plac lucrurile vechi, vestigiile istorice, stilurile retro, vintage, insa sunt si un mare fac al modernului, al tehnologiei, an stilului simplu si direct. Dar pentru o persoana ca mine, fara prea multa imaginatie, imi este aproape imposibil sa le combin asa cum trebuie.

5230O919

Din fericire, am prieteni care au ceva mai multa imaginatie ca mine in domeniul fashion-ului, asa ca am de unde cere sfaturi. Probabil ca cel mai util dintre acestea a fost sa intru pe site-ul OnlineBijoux.ro, un magazin online bijuterii de unde as putea sa imi aleg foarte usor bijuteriile dorite. Numeroase bratari si pandantive cu motive orientale si pietre pretioase mi-au atras atentia precum si multe alte bijuterii cu desing modern, simplu, elegant. Am gasit chiar si ceasuri de mana, foarte elegante si la preturi accesibile.

In mare parte, in acest magazin online gasim bijuterii argint, fie simple, fie in combinatie cu alte metale sau prietre pretioase si semipretioase. Exista desigur si diverse modele de astfel de bijuterii, de la modele in stil italian sau grecesc pana la cele orientale, preferatele mele. Comparativ cu alte stiluri, cel oriental realizeaza bijuterii cu multe motive florale si le orneaza cu pietre pretioase pentru a oferi un aspect colorat si natural. Pe OnlineBijoux putem gasi atat bijuterii simple, cercei, coliere, bratari, inele, cat si seturi complete formare din 2 pana la 4 piese. Acestea pot fi alese sa fie asemanatoare sau diferite, sa se poata asorta si cu alte accesorii sau cu articole vestimentare.

1587O818

Pentru persoanele care nu sunt asa pretentioase si vor doar ceva accesorii si bijuterii casual, exista si sectiunea cu bijuterii ieftine, outlet-ul. Aici toate produsele au reduceri de 50% si sunt incluse toate categoriile de bijuterii de pe site. Sincer sa fiu, aici am gasit si eu cele mai multe bijuterii in stil oriental. Motivul pentru care acestea sunt ieftine este acela ca nu sunt folosite multe metale pretioase in realizarea acestora, cele mai valoroase fiind pietrele folosite.

In final, am reusit si eu sa ajung la o concluzie si sa imi gasesc produsele dorite, un pandantiv si o bratara pe care le port cu drag in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *