Analko Industry recomanda sublicromia

Firma Analko Aluminum Industry a aparut in urma cu mai bine de 40 de ani in Grecia si de cativa ani, si-a deschis un sediu, inclusiv in Romania. Analko Aluminum Industry este specializată pe mai multe servicii, precum anodizarea, vopsire cu pulbere pe camp electrostatic, decorare prin sublicromie, dar si prelucrari tabla, indoire tabla , debitare tabla sau stantare tabla , obtinand astfel un know-how care ii permite sa ofere clientilor sai un produs finit de cea mai inalta calitate.
Datorita faptului ca firma Analko Aluminum Industry si-a dorit mereu sa se dezvolte, sa isi imbunatateasca serviciile, sa-si specializeze personalul, a fost una din primele companii din Grecia care a folosit metoda sublicromiei. In ce consta mai exact aceasta metoda? Este vorba de vopsirea profilelor de aluminiu in asa fel încât sa aiba un efect de lemn. De asemenea, Analko Aluminium Industry  foloseste  multe utilaje de ultima generatie pentru a ajunge la cea mai bună varianta pe care o poate avea produsul finit astfel incat clientul sa plece multumit.
analko-1
Sublicromia este modalitatea prin care i se da aluminiului, prin vopsire, o nuanta de lemn, dar si de marmura sau granit,  incat rezultatul obtinut sa atinga cei mai inalti parametri de siguranta, in asa fel incat sa aiba o durata de viata fara limite.
Decorul este transferat în interiorul vopselei, rămânând protejat de agenții externi, oferind astfel o înaltă durabilitate în timp.
Procesul de sublicromie consta in transferarea unei decorari de cerneală dintr-un suport (hartie sau nailon) la o vopsea speciala aplicata diverselor confectii metalice, prin tratament termic. Decorul este transferat in interiorul vopselei, ramanand protejat de agentii externi, oferind astfel o inalta durabilitate în timp.
Tehnologia WOODinAL – folosită de Analko Aluminum Industry  –  înseamnă vopsire calitativă în nuanțe rezistente de lemn, aplicabilă tuturor tipurilor de profile de aluminiu și confecții metalice industrialesau confectii metalice pentru constructii.Paleta de culori se îmbogățește in permanenta, ceea ce deschide noi orizonturi aplicațiilor arhitecturale.
analko-2
Se pornește de la produsul brut (bare, foi, accesorii, detalii, panouri etc.) și se aplică o pictură adecvată pentru a acomoda diferitele decorațiuni. Ulterior, suportul cu desenul este aplicat fiecărui singur produs și procesat pentru a ajunge la toate părțile necesare.
Acest proces este unul dintre cele mai delicate din întregul proces deoarece, dacă nu este decorat, produsul nu poate fi reluat. Această faza se realizeaza manual, de catre personal specializat și verificat permanent. Dupa ce a trecut, produsul este pregatit pentru o anumita perioada de timp la o temperatura exacta pentru a permite transferul definitiv al decorului; acesta este apoi verificat cu esantioane de referinta si  daca depaseste chiar si aceste ultime teste, este expediat pe ambalaj.
analko-3
Procesul de sublimare inovatoare permite efecte de culoare exceptionale: simularea de lemn perfect reproduse in venele si in culori creative, ideale pentru spatii comerciale sau de expozitie.
Cernelurile speciale de sublimare pot fi imprimate pe diverse tipuri de suport și sunt transferate printr-o combinatie de caldura si presiune în acoperirea stratului de produs.
Cu aceasta tehnologie va puteti innobila diferite suprafete si materiale cu numeroase efecte, cum ar fi lemnul, marmura, granit, fantezii și alte modele personalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *